Originally Posted by
batýk
sELAM ARKADAÞLAR,TEVECÜHÜNÜZE TEÞEKKÜRLER...
KARASU KARDEÞÝM,HÝSSEYÝ BUGÜN SABAH 7.70 DEN ALDIM.200 LOTA YAKIN.az bir miktar yani..tüm parayý eplas ve msgyo a gömdüðüm için ancak bu kadarýný kýyabildim.çünkü onlardan da her an haber düþebilir diye beklentim var....
SEVGÝLÝ mavideniz kardeþim,sayende 3-5 gündür bu hisseyle ilgileniyorum..ya dedim bu hisse en az çift rakamlarý görür dedim daldým...EE Türkün aklý sonradan çalýþýr diye boþuna dememiþler...daha 2 gün önce hatta sen bana sormuþtun.7 ye 120 bin küsur lot yaýðmalarý ne anlama geliyor diye.ben de demiþtimki demekki aþaðý vermeyecekler ,satanlara buyrun ben burdan alýrým diyor herhalde demiþtim...Alcaðýmý bilsem ,dün 6.70 i gördüðünde dalardým...ee herþey nasip...az bir lotla eðleneceðim artýk...
SEVGÝLÝ ATINI SEVEN KOVBOY KARDEÞÝM...tESPÝTÝN ÝÇÝN ALKIÞLIYORUM SANA...

kARASU KARDEÞÝM BU HÝSSENÝN KADEMELERÝ HEP BOÞ...AMA AYNI KLGYO DA DA YAPTIKLARI GBÝ .BAZEN BÝR KADEMEYE ÖYLE BÝR ALIÞ YAZIYORLARKÝ YENÝLÝR.YUTULUR DEÐÝL...VE DE KADEMENÝN ALTINA DA PEK ÝNMÝYOR....
KENDÝ GÖRÜÞ VE TESPÝTLERÝMDÝR....YTD....
Temmuz sonu 3.42 de analiz ettim bu tahta gider dedim twitter da þu anda 19K takipçisi olan vatandaþa dedim ki takipçilerine paylaþ bu tahta gidecek kendim almadým geç aldým sembolik bir rakam ayrýca size beni dikkate aldýðýnýz için de ayrýca teþekkür ederim
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Yer Ýmleri