-

Originally Posted by
mehmedine
Birader ona kısa vadede ihtimal yok. Bekleme onu. En iyi ihtimal 5.30 Dan 5 e kadar yatay aşağı. O da en az 6 ay. Sonrasında nereye kadar gider bilmem. Diğer ihtimalde hissenin 3.40 - 3.60 bandına gelmesi. Asla ytd
Evt sizi tebrik ediyorum. Daha önce de böyle isabetli yorumlarınızı okumuştum. Açıkçası bugün ısrarla 5-5,05 arası yazdığınızda bunun olacağını düşünerek takip ettim oluncada pek şaşırmadim. Yarın için de düşüncelerinize katılıyorum. O yüzden yarın sabah 5 in altından alıp 5,30 lardan satabilecegimi yazmıştım. Ytd
-

Originally Posted by
Terazi
Evt sizi tebrik ediyorum. Daha önce de böyle isabetli yorumlarınızı okumuştum. Açıkçası bugün ısrarla 5-5,05 arası yazdığınızda bunun olacağını düşünerek takip ettim oluncada pek şaşırmadim. Yarın için de düşüncelerinize katılıyorum. O yüzden yarın sabah 5 in altından alıp 5,30 lardan satabilecegimi yazmıştım. Ytd
Valla 5.30 ustu satışınıza bır sey dıyemem ama... 5. altı bıraz zor alırsınız....bu gun ağa 5 altına kımse heveslenmesın dedı sankım....tabı galıp ışı bu çok da bellı olmaz.... 5.08 yazın alırsanız belkı ordan alırsınız....bence tabı.... bakalım gorelım....hayırlısı...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri