-
bu arada hali hazırsa halkb, thyao, petkm ve biraz da garan ile portföy e devam ediyorum, göz ucuyla da az miktarlarla böyle oynak hissleri takip ediyorum, bol kazançlar iyi günler. saygılar. asla yatırım tavsiyesi değildir.
-
Yok mu bu soyguna dur diyecek bir vatan evladı
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
YENİ TAKASTA FİNANSİN MALI BİTİK. AMA HALA SATİYOR. BU KEZ AÇIĞA SATİYOR. SENİ Bİ YAKALARLARSA FİNOCAN.....
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Twitter'da bilgi ve yorumuna güvendiğim bir üstad, 3850 ve 4.00 aralığı alımlarının iyi kar bırakabileceğini yazmış,yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte.Yorumu size,hayırlısı bakalım.
-
kafayı çevirince on kademe birden basıyorlar
-
ORTALİKTA ŞEYİ ELİNDE GEZENLER DOKUYKEN, PİYASANIN KOLLUK GÜCÜ SPK SİRJETE SORUYOR, NE OKUYOR DİYE.... NE OLDUĞUNU BEN SOYLEYEYİM SANA SPK, MİLLETİ DÜZÜYORLAR SEN DE İZLİYORSUN....
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Aziz mübarek gün ağzımı bozmayacam uzuncu olduk artik
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
investmenter
ORTALİKTA ŞEYİ ELİNDE GEZENLER DOKUYKEN, PİYASANIN KOLLUK GÜCÜ SPK SİRJETE SORUYOR, NE OKUYOR DİYE.... NE OLDUĞUNU BEN SOYLEYEYİM SANA SPK, MİLLETİ DÜZÜYORLAR SEN DE İZLİYORSUN....
GM 5 Plus d cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İzlemiyor. Alıcı satıcı bilgisini gizleyerek gözlerimizi, emir iptalleri ile de kolumuzu bağlıyorlar. Bir de peçete ayarlarsa bu iş tamamdır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri