-

Originally Posted by
ayhan53
Yıllıkta 1 ocakta intem jantd eggub demiştim haftalıkta katılsaymışım bu hafta benim için güzel olurdu bu arada intem iyi tahmin ettim ama hisseyi almadım ..
-
Tahmin edılıp alınmayanlar sayılıyo mu
) Ayhan başgan

Originally Posted by
sivaslı58
Yıllıkta 1 ocakta intem jantd eggub demiştim haftalıkta katılsaymışım bu hafta benim için güzel olurdu bu arada intem iyi tahmin ettim ama hisseyi almadım ..
-
-

Originally Posted by
CEMIX
Tahmin edılıp alınmayanlar sayılıyo mu

) Ayhan başgan
bizimki keşke alsaydım diyenlerinde dahil edildiği bir yarışma
bir halt olacağı yok.
-
Sn. 2ileri1geri,
Sen mi yazmistin "i.ne bulur dadanir" diye? "Forumda da yazmaya ne gerek var" diye sormustum sn ayhana.
Vallahi sizi andim. Bir tane servis veriyoruz ucretsiz. Adam bulup gelmis icine etmeye baslamis. Daha yeni bitirdim firewall bloklarini. Olay baslayinca ilk aklima gelen "i.ne bulup dadandi" oldu
-

Originally Posted by
666
Sn. 2ileri1geri,
Sen mi yazmistin "i.ne bulur dadanir" diye? "Forumda da yazmaya ne gerek var" diye sormustum sn ayhana.
Vallahi sizi andim. Bir tane servis veriyoruz ucretsiz. Adam bulup gelmis icine etmeye baslamis. Daha yeni bitirdim firewall bloklarini. Olay baslayinca ilk aklima gelen "i.ne bulup dadandi" oldu

Kolay gelsin... .bnler bitmez...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
"İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"
-

Originally Posted by
666
Sn. 2ileri1geri,

anaalrının pavyonda kullandıkları takma adla yazanlara çok kıl oluyorum
bir halt olacağı yok.
-
Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri