"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Þimdi de obur tarafta zebaniye sýrat köprüsünden geçme muafiyeti baþvurusu yapsýn,biz burdan dualarýmýzi gonderiyoruz.eger hak hukuk var sa ben hakkýmý haram ediyorum,o tarafa gittiðimde iki elim yakasýnda olacak
Ee þimdi ne olacak. artýk spk muafiyeti verir Yýldýrým a baban öldü derler. Acýn büyük. Büyük iþ adamýydý dürüst, namuslu, hayýr severdi, mazlumun ahýný almadý. Babanýn acýsýný yaþa sen muafsýn derler. Bjk sinkap yaptýn. TFF yi sinkap yaptýn. Al sana izin bununda anasýný sinkapla derler. Ytd
Gerçeklere dönersek tüpçünün elinde toplam kaç lot var takaslarda gözüken , iyi anlayan biri yazarsa öðrenmiþ oluruz...
en kýsa zamanda 0.95 le 1.04 bandýna oturacaktýr . bu kaðýt orta vade trend desteðini kýrdýðýndan beri 1 lira olacak diyordum ve sözümün arkasýndayým . 0-95 le 1.04 bandýna mutlaka oturacak . geçmiþ olsun cümleten .
çaðrý olacak en az 1.6 olacak diyenler var . zaten spek size çýkýþ için müsaade etmiþti çaðrý gelmeden . çýkan çýktý çýkmayan gargara yapsýn . bu iþler böyle .
1.50 ye kadar gelebilir muhafiyet iptal edilirse . çünkü orda gap var . belki bi son þans daha olabilir çýkmak için . bakalým .![]()
yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün
Dayanaðý nedir bu yazdýklarýnýzýn.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trolleri beslemeyin...
Çözüm için bknz imzam...
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayýn en güzeli bloklayýn gitsin.. tapatolk da üye ismine týkla sað üst köþedeki ... týkla ignore týkla...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikodularý vb
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Yer Ýmleri