Originally Posted by
balýkadam
Arkadaþlar inþallah olmaz ama olur da spk çaðrý muafiyetini kabul ederse hep beraber dava açma þansýmýz var mý? kimler katýlýr?
Konuya hakim tanýdýðý bildiði avukat olan var mý?

Originally Posted by
ERHAN11
SPK çaðrý muafiyetini kabul etmez . Karar veren bir kiþi deðil . Bir kurul. Varsayýmlar üzerine hesabý býrakýnýz . Varsayýmlar içerisinde hepimizin ölebileceði de var. Aklýnýza durmadan ölümü getiriyor musunuz ? Adam , tahta yapýcý kansýzýn biri , sinir harbi yapýyor .

Originally Posted by
balýkadam
Sayýn ERHAN11, haklýsýnýz bende %99 kabul etmez diyorum. Ama biz kötü ihtimalleri de düþünmek zorunda deðil miyiz?
Çaðrý muafiyeti talebi yapýlmadan önce bu hisseye o kadar güveniyordum ki borsayla hiç alakasý olmayan bir arkadaþýma boþtaki paraný gel burada deðerlendir hiç risk yok diyerek hisse aldýrdým. Þuan da acayip mahçubum arkadaþýma karþý. Yani hiç ihtimal vermediðimiz, beklemediðimiz bir durumla karþý karþýyayýz þuanda. O sebeple kötü senaryoya da hazýrlýklý olmamýz lazým bence.
Her þey olabilir lakin benim aklýma çok geldi bu muafiyet talebi hatta arkadaþlara muafiyet istemiþler diye 1-2 kez espri yapmýþtým.
Lakin tebliðin 18. maddesini de defalarca okudum muafiyet isteyebilirler mi diye ve istediler.
Þimdi aklýma biþey daha geliyor
Muafiyete verilmeyen cevazý mahkemeye taþýma konusu...olur mu olur onu yapan bunu da yapar. Lakin haklýyýz güçlüyüz kazanan daima birlik olanlar olmuþtur. Haksýzlýða karþý her türlü itiraza davaya müdahil olurum.
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Yer Ýmleri