Spk kararý açýklamadan önce bilanço gelecek iyi bir bilanço ile fiyat belki de çaðrý fiyatýný geçecek, o zaman kararý beklemeye gerek bile kalmayabilir.
Spk kararý açýklamadan önce bilanço gelecek iyi bir bilanço ile fiyat belki de çaðrý fiyatýný geçecek, o zaman kararý beklemeye gerek bile kalmayabilir.
Bu hafta da geçti haber gelmedi , iki aydan sonra bir iki hafta içinde haber gelir diyenler malesef yanýldýlar , þimdi sýra geldi içlerinde benim de olduðum bir ay diyenlere yani toplam üç ay , allah verede rekor kýrýp dört beþ aya uzatmasýnlar , sabýrla beklemeye devam..
Zorunlu dolar yatýrýmcýsý yaptý bizi SPK. Bugünkü duruma göre benim þikayetim yok. Sabýrsýzlanýyoruz evet ama borsanýn düþüþüne ve dolarýn yükseliþine baktýðýmýz zaman bizi tüm olumsuzluklardan koruyor bu hissede kalmak. Tüm senetler içinde en güvenli liman dgzte ondan sonra hurgz. Þubat-Haziran dgzte de geçirdim. Temmuz-Eylülde burada geçiririm sorun yok. Bugünkü kurla çaðrý fiyatý 1.85 + libor x 1,5 faiz ekleniyor. Satýþý TL üzerinden yapsalardý beklemek epey zararlý olacaktý ama durum bizim lehimize dolar alýp yüksek faizle mevduat yaptýðýmýzý düþünelim... 1 ayýn lafý olmaz çaðrýda % 40 prim yapacak hissede.
Dün bülten gelme ihtimaline 400 binin üzerinde alým yapan gedik dirsekte 230 binini vermiþ bile.. Haftalardýr ayný terane.. 2 gün kala topla gelmezse ver 2 gün sonra tekrar baþla almaya.. Ne zaman bu döngüyü kýracak bozacak bir hareket olur tahtada haber ozaman gelecek demektir.
bilanço kokusu gibi geliyor hayýrlýsý
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Yer Ýmleri