-
-

Originally Posted by
mb06
Yapılan haksızlığı unutmayayım diye sadece 1 lot bırakarak 1.51 maliyetli geri kalan mallarımın hepsini verdim. Portföyümde o 1 lotu gördükçe bu haksızlığı hukuksuzluğu hatırlayacağım.
Bu arada spk twitter adresine yorumumuzu yaptik
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-
Merak ettiğim kaç tane ky var bu kağıtta?nerde bunlar? Spk nın Twitter sayfasına yazın bir zahmet
-
Ben kurtuldum zararda olsa 1,13 ten çıktım artık. Sizlere sabır versin hoşçakalın. Ytd
-
Bazılarında ne hisse var 6 aydır en diplerden sata sata bitiremediler. 2 kuruş para için ne senaryolar yazıldı çizildi be arkadaş. Borsada dönen tezgah başka yerde dönmez, satın satın malınızı paranızı sokakta buldunuz herhalde.
-
oyuncu büyük malı toplamadan gitmem diyor atron yol vermiş büyük abiye yok demirören kagatı süpürür üç kuruşluk bir mal kalmış onların peşindeler ve bizlerde bu oyuna alet oluyoruz herkeze iyi bayramlar
-
Ya arkadaşlar sizden istediklerini hakkıyla yerine getiriyorsunuz...haftaya tavan yapsa kimseye aldırmasa ve çağrı fiyatının üzerine çıksa mahkemenin önünü hükümsüzlestirse ne yapacaksınız beddua etmekten başka soru yorum!!!???
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri