Ýroni nýn dava falan açtýðý yok sadece üzüntüden laf olsun diye konuþan birisi. Ortalamasý en az 1.20
VKY-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýroni nýn dava falan açtýðý yok sadece üzüntüden laf olsun diye konuþan birisi. Ortalamasý en az 1.20
VKY-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La yine bi grup mal çýkacah,kardaþ memleket sahte çürüð adam dolmuþ![]()
Iron-i Iron-i is offline
Kýdemli Üye
Duhul
Mar 2017
Gönderi
1,116
Re: hurgz
bana bak birader ergen gibi yazýp duracaðýna adam gibi yaz burdan cevap vereyim, istanbuldaysan yüzüme söyle o yalancý lafýný
BUNU BANA ÖZELDEN YAZAN ARKADAÞ CUMHURÝYET SAVCILIÐINA KONU ÝLETÝLMÝÞTÝR. HÝSSENET YÖNETÝCÝLERÝNÝN DÝKKATÝNE
Son düzenleme : alimisoglu; 17-04-2019 saat: 12:22.
ayrýca spk ya iletilmiþtir.
hurgaz 1.tl yi çok kýsa sürede gececektirrrrrr.hisse hem dipte hem 2018 kar açýklamýþ hem demirören ýn en buyuk bist hissesidir.þuan bile ederi 1,80 dir.ytd izleyin görün.
Aðustosda geri alým muafiyet kararýna itiraz etmiþtim. Daha yeni cevap geldi.
Sayýn EMÝR BALCI,
T.C. Cumhurbaþkanlýðý Ýletiþim Merkezi (CÝMER)’ ne 29.08.2018 tarihinde yapmýþ olduðunuz 1801569555 sayýlý baþvurunuz 17.04.2019 tarihinde SERMAYE PÝYASASI KURULU BAÞKANLIÐI tarafýndan cevaplanmýþtýr:
Sayýn EMÝR BALCI
Ýlgi: 05.09.2018 Tarihli Baþvurunuz
Demirören Medya Yatýrýmlarý Ticaret A.Þ.'nin pay alým teklifinden muafiyet baþvurusu, Sermaye Piyasasý Kanunu ve II-26.1 sayýlý Pay Alým Teklifi Tebliði çerçevesinde incelenmiþ ve sonuçlandýrýlmýþ olup, anýlan kararýn gözden geçirilmesini gerektiren yeni bir durum bulunmadýðý deðerlendirilmektedir.
Öte yandan, anýlan baþvurunun sonucu Kurulumuzun 16.08.2018 tarih ve 2018/37 sayýlý bülteni ile kamuya duyurulmuþ olup, Kurulumuzun karar gerekçelerini baþvuru sahibi dýþýndaki taraflarla paylaþma yönünde uygulamasý bulunmamaktadýr.
Ancak, Kurulumuzun kararlarý idari yargý denetimine tabi olup, anýlan karar aleyhine dava açmanýz durumunda ve baþvurunuzda bahsi geçen belgelerin yargý makamlarýnca talep edilmesi halinde, belgelerin talep edilen þekilde ilgili merciilere iletilmesi mümkündür.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Baþvurunuz ile ilgili tüm iþlemleri CÝMER’in internet adresinden takip edebilirsi
La 3 lira olacah 5 lira olacahMalým baldan dadlý ama 84 kuruþ
![]()
Yer Ýmleri