Hürriyet Gazetecilik
bir süredir satmak istediði arsasýný devretti
Hürriyet Gazetecilik, Trabzon'daki arazisini 5.3 milyon lira bedelle sattý ve tapu iþlemleri dün gerçekleþti.
Hürriyet Gazetecilik
bir süredir satmak istediði arsasýný devretti
Hürriyet Gazetecilik, Trabzon'daki arazisini 5.3 milyon lira bedelle sattý ve tapu iþlemleri dün gerçekleþti.
Sabahki haber kardeþ bu , sabah 09,27 de düþtü.
teb süpürmüþ bugün.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
siz siz olun sakýn beni dinlemeyin. bildiðinizi yapýn.
para giriþi
para çýkýþý
![]()
Dun alanlar bugun sattý mý acaba?
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
donumu da vereceðim bu gidiþle. sonu yok siktiðimin hissesinin. adam 1.10 dan alýrým dedi alacak bu gidiþle. yarýn alýr herhalde.
Tekniðe göre iþler yaþ,pekde duracak gibi görünmüyor 1,2x lerden dönmedi verdiði tepkide cýlýz kaldý,kýrdýðý boyun çizgisine pullback yaparsa ne ala ancak hedefi 0,95-1,00 aralýðý gibi gözüküyor.Tabi bu hissede olacaklarý birtek spek bilir,ister tekniðe uydurur ister ters köþe yapar.Daha öncede belirttiðim gibi bu hissede uzun vade düþünürüm,kýsa vade neyapacaðý belli olmaz nitekim bukadar salacaðýný tahmin etmiyordum,bunsan sonrasý için düþüþ devam ederse 1,0x lerden paylarýmý 1/3 daha arttýrýrým ,baktým düþüþ devam ediyor 0,95 lerden son kurþunumu atar son 1/3 payýmý da alýr unuturum.Ama bi bakmýþýz 1,14-1,15 seviyesinden güçlü bir tepki gelir doðrudan 2 ye yol alýr.
Þahsi yorumumdur,yazdýklarým beni baðlar kimse için yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hurgz.jpg
Bu gun gunlukculere firsat...
dunun tersi olacak !
Sabah nereden gorurseniz alin
artik kucuk yatirimci kalmadi alislarda.
Dohol izleyin derim artik lokomitif orasi
Yer Ýmleri