TAÞIDIÐIN ÞEYÝN AÐIRLIÐINI BÝLECEKSÝN!..
çok deðer verdiðim durdo hissesi de bu gün %11 artýda...![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
sen dersin de olmaz mý abim durdo vesbe hurgz þimdi de içinde bulunduðumuz blcyt da sýra inþ oda yakýndýr sabýr ile beklemeye dewam
doðrudur yýrtýndýk durduk artýk kim aldý kim sattý bilemem...galiba beni sevip bana deðer verenler kazandý...
ama beni çekemeyenler ,sevmeyenler ve kalplerindeki kötülükten dolayý herkesi öyle sananlar ise kayýp ettiler...
bu kötülerden kimisi ben yazdýðým için satýp çýktý kimisi de ben yazdýðým için almadý..
ama kayýp edenler onlar oldu....![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Vay be kimse bir þey yazmýyor...
Reuters: Demirören, Doðan Medya varlýklarýný almak için anlaþtýReuters: Demirören, Doðan Medya varlýklarýný almak için anlaþtý Reuters'ýn haberine göre, Demirören, Doðan Medya varlýklarýný almak için anlaþmaya vardý 21 Mart 2018 Çarþamba, 16:27 Güncelleme: 21 Mart 2018 Çarþamba, 16:32
Reuters'ýn haberine göre, Demirören, Doðan Medya'nýn varlýklarýný almak için anlaþtý.
Bunun öncesinde, Doðan Grubu hisseleri, basýnda çýkan haberler ile sert yükselmiþti.
DOÐAN GRUBU HÝSSELERÝ BASINDA ÇIKAN HABERLERLE SERT YÜKSELDÝ
DOÐAN GRUBU HÝSSELERÝ BASINDA ÇIKAN HABERLERLE SERT YÜKSELDÝ
Konu ile ilgili açýklamanýn akþam saatlerinde KAP yoluyla yapýlacaðý belirtildi.
BLOOMBERG TE ÇIKAN HABER MANÞETTEN
sabýrla hisseyi taþýyanlara helal olsun
eski göz aðrýlarým
yakýnda bende tekrar kavuþurum inþallah
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Doðanýn hükümetle olan çekiþmeleri nedeni ile diplerde olan bir kaðýttý zaten
þimdi el deðiþtiriyor olmasý
kaðýdýn dohol gibi hantal olmamasý
kaðýdýn önünü açmýþ görünüyor
bence bu haberle dgzte ile birlikte grup kaðýtlarýnda yükseliþte baþý çekme potansiyeli var
uzun süre kimseye mal kaptýrmayacaklar gibide bir durum var ortada sanki
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
son 5 dk dýr 1 lot bile satýlmadý tahtada çok garip
Yer Ýmleri