-

Originally Posted by
SORUZBAH
Lütfen soruma cevap ver hissenin %50 si TEB in elin 16 yıldır. Ve bu olan bitenden TEB habersiz mi neden satış yapmıyor
Redmi Note 4 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşım ...ortada daha belirsizlik var...ama kottan çıkma durumununda olma ihtimali mevcut.zaten çıkmayacaksa sorun yok...ama çıkmayacaksa neden dohol yürürken bu geri geliyor sıkıntı burda.bu durumun dışında başka olumsuz bir şey varmı hisse için.insanın ajklına mecburen bu durum geliyor...kimsenin kesin bir bildiği yok.iş yatırımın bülteni sadece bu...olur yada olmaz.ama ihtimal dahilinde bir durum.
-

Originally Posted by
bayraklı
arkadaşım ...ortada daha belirsizlik var...ama kottan çıkma durumununda olma ihtimali mevcut.zaten çıkmayacaksa sorun yok...ama çıkmayacaksa neden dohol yürürken bu geri geliyor sıkıntı burda.bu durumun dışında başka olumsuz bir şey varmı hisse için.insanın ajklına mecburen bu durum geliyor...kimsenin kesin bir bildiği yok.iş yatırımın bülteni sadece bu...olur yada olmaz.ama ihtimal dahilinde bir durum.
Anlıyorum seni maalesef bende aynı duygulardayım ama geçmişe baktığın zaman müsterih olmak lazım diye düşünüyorum şöyle bir sasa ya bak banvite bak yeni bir sayfa ve tarihi zirveler kısa da bizi üzecekler gibi görünüyor ama orta vadede çok güzel şeyler vaadediyor YTD
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
SORUZBAH
Anlıyorum seni maalesef bende aynı duygulardayım ama geçmişe baktığın zaman müsterih olmak lazım diye düşünüyorum şöyle bir sasa ya bak banvite bak yeni bir sayfa ve tarihi zirveler kısa da bizi üzecekler gibi görünüyor ama orta vadede çok güzel şeyler vaadediyor YTD
Redmi Note 4 cihazımdan
kottan çıkmazsa bunların hepsi mümkün.eğer çıkacak olursa üzer herkesi...
-

Originally Posted by
bayraklı
kottan çıkmazsa bunların hepsi mümkün.eğer çıkacak olursa üzer herkesi...
arkadaşım ne manipilasyonu iş yatırımın bülteninden bahsediyoruz resmi belge diyorsun...olabilecekleri konuşmayıp pembe tablo mu çizelim burada...ya kottan çıkarsa ne olacak.sen ne diyeceksin o aman.her ihtimali konuşacaz tabiki...
-

Originally Posted by
soruzbah
keşke kottan çıkarsa o zaman görürsün tavanları
redmi note 4 cihazımdan
inşallah dediğiniz gibi olur
-

Originally Posted by
SORUZBAH
Keşke kottan çıkarsa o zaman görürsün tavanları
Redmi Note 4 cihazımdan
arkadaşlar neden kottan çıkarsın bu kagıta sahib olabilme ayrıcalıgı vardır alan firmanın yapısına bakarsanız bu ayrıcalıgı kulanmak için hürriyeti borsadan çekmez bilakis güçlendirir her yönüyle borsa karlı bir ortam
-

Originally Posted by
ÇIRAK
arkadaşlar neden kottan çıkarsın bu kagıta sahib olabilme ayrıcalıgı vardır alan firmanın yapısına bakarsanız bu ayrıcalıgı kulanmak için hürriyeti borsadan çekmez bilakis güçlendirir her yönüyle borsa karlı bir ortam
Kardeşim bende onu demeye çalıştım dikkat edersen.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri