Sence..😂
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yenibir iþ kimim görünüyor o da hürriyetin görünüyor ytd
SM-T700 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha benim fikrimi sorarsaniz ...!
Dijitalsiz bir Hurriyet... artik ne olur bilemem...
A D. adi gecen her hisse den uzak durmakta fayda var.
Cok uzak degil 6-7 sene once size DYH ne oldu hatirlatmak isterim
100 bedelli yaptilar...1.0 tl topladilar
sonra 0,36 tl. fiyat bictiler ve DHol le birlestirdiler...yani 2-DYH hisesi 1- DOHL oldu
simdi i se neredeyse 2,00 tl satildi DYH grubu iceren hisseler
hemde bir kismi ellernde kaldi kar edenler tabiki...
Dolar kuruna bakiyorum 2 misli artmis hesap yapmak zor degil 0,36 * 2+= 0,72 tl.
Yani 6 sene zarar eden bir sirketi 3-misli fiyatina satmis A.D. ve kalkis drusluk hak tan soz ediyor...
Bence uzak durmakta fayda var ...
benim hedefim 1,10 gibi gelirse alirim gelmezse 500 yakin hisse var borsada helbete biri kafama takilir.
KAP bildirimini tekrar inceledim satýþ resmen gerçekleþinceye kadar diyor bütün iþtirakleri için. Sizin dediðiniz ibareyi göremedim.Ýbare þöyle,
" Diðer taraftan Þirketimiz'in, yazýlý ve görsel medya bölümünde faaliyet gösteren ve aþaðýda bir listesi bulunan þirketlerde, doðrudan veya dolaylý baðlý ortaklýklarýmýz vasýtasýyla sahip olduðu þirket paylarýnýn da mezkur Hisse Satýþ Sözleþmesi kapsamýnda ve Hisse Satýþ Sözleþmesi'nde düzenlendiði þekliyle "KAPANIÞ"a kadar Þirketimiz tarafýndan devir alýnmasý ile ilgili çalýþmalara baþlanýlmasýna bu itibarla özetle
- ......
- ......
- Doðrudan baðlý ortaklýðýmýz Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacýlýk A.Þ.'nin, Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Þ.'de sahip olduðu 10.274.042,93 adet ve Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Þ.'nin ödenmiþ sermayesinin % 92,00'sini temsil eden paylarýn,
Þirketimiz'e ve Þirketimiz'in doðrudan veya dolaylý baðlý ortaklýklarýna devri konusunda çalýþmalara baþlanýlmasýna ve bu hususta yönetimin yetkili kýlýnmasýna karar verilmiþtir. "
Hisse devri sonlansana kadar glokal digital pazarlamanýn paylarý hürriyet gazetesine dahil olucak ama bu payý zaten fiyatýn içine dahil etmiþlerdir .. tekrar fiyat deðerlenmesini nereden çýkarýyorsunuz
Yer Ýmleri