Erdem hocam elinize saðlýk, rahatsýz etmek istemedim, resimler görünüyor. Saðolun çok teþekkür ederim. Bol þanslar.
Erdem hocam elinize saðlýk, rahatsýz etmek istemedim, resimler görünüyor. Saðolun çok teþekkür ederim. Bol þanslar.
Rekabet Kurumu'na Nisan 16'da baþvuruldu. Rekabet Kurulu 45 gün içinde karar verecek. Erken karar çýkarma olasýlýðý Mayýs 11'de yapýlacak Genel Kurula baðlý olarak çok küçük bir ihtimal var. Ancak satýlan þirket sayýlarýnýn çokluðu nedeniyle incelemeler uzun süreceðinden Mayýs sonuna doðru Rekabet Kurulu kararý açýklanýr. Sonrada 1.46-47 civarý muhtemel çaðrý fiyatý gelir. Yani rezillik çekip 2 ay civarý sürüneceðiz bu fiyatlarda; nacizane fikrim budur. Ytd.
genel para giriþi / para çýkýþý
![]()
hurgazim dikkat çekmeye mi çalýþýyorsun! ya da aksine nötr kalarak kendini mi unutturuyosun😎
dikkat et gol atacam derken kendini ofsayta birakma😂
haftalardýr 33-38 bandýnda geziniyorsun artýk senden Ronaldo gibi rövasata bekliyorum.
ytd.
Rekabet kurulundan olumlu karar çýkacak, çaðrý iþlemi bitecek ondan sonra hurgz rövaþatayý yapcak daha erken mümkün deðil , bu ikisi kaç ayda biterse artýk...
Eskilerden Kim Kaldý Þu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri