Satanýn elinden kaparlar. Sabah alttan açýp eski seviyelerine yaklaþabilir. Sonuçta bana göre eninde sonunda 1.61 min. Garanti kucaða verme fiyatý var. Ytd
SM-J710GN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satanýn elinden kaparlar. Sabah alttan açýp eski seviyelerine yaklaþabilir. Sonuçta bana göre eninde sonunda 1.61 min. Garanti kucaða verme fiyatý var. Ytd
SM-J710GN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar sürede spk cevap verir bunlara?
adamlar milyon dolarlarda yüzüyor hala gözleri bizim 3 kuruþ parada, ya Rabbim þu mübarek ramazanda rezil rüsva yerle yeksan eyle bunlarý Allahým inþallah iflas edip batarlar tez zamanda burunlarýndan fitil fitil gelir inþallah amin amin amin...
123.milyon halka açýk lot var % 22 civarý
Bu lotlarý 1.61 fiyattan alýyorum diye çaðrý yapsa idi yaklaþýk 200 milyon TL yapardý 4.50 kur ile
45 milyon Dolar yapar
Yaklaþýl 1 milyar dolar kredi ile bu satýn almayý yapan þirkete 45 mio dolar koyar mý koymaz
Demekki ufak hesaplar var
1 panik satýþla hisse toplamak
2 spk dan olumlu olumsuz haber gelene kadar al sat ile bu parayý çýkarma hesapþarý da olabilir.
Vss..vs...
Ytd...
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkez kendi riskini kendi alsýn satýp altan yerine korum kar ederim diyenede helal olsun.
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arenada redington çoðunluk hissesi almadý cagridan kaçmak için yüzde 49.5 aldý.dolayisiyla çoðunluðu ele geçirmenin oldu,en yakinnornek migros kileri alýnca muafiyet istedi çünkü kiler iflasýn eþiðindeydi hisse baþý önce 0.35 dediler sonra borç falan düþünce 0.15 kuruþa aldilar.spk mufiyet vermedigi gibi açýklama öncesi aylýk borsa fiyatý daha yüksek olduðu için 2.3 tl çaðrý fiyatý verdi.migros yüzde 95 ine odedigi kadar parayý çaðrýda yüzde 5 e odedi.bunlar küçük yatirimciyla dalga geçiyor panilletip ucuza almak istiyor kanmayin açýkçasý ben tüm portfoyumle burdayým 180.000 lot la.hic endisem yok
Kiler deðil migrosun kipa yi almasý olacakti
Arkadaþlar her iki þirketin durumunu,spk mevzuatýna çok hakim,daha önce spk dan ayrýlmýþ, þimdi uluslarasý baðýmsýz denetim ve smmm þirketi sahibi tanýdýklarýma incelettim.
Hem hurgz çaðrý muafiyetinin,hem de dgzte baþvurusunun spk tarafýndan kabul edilmeyeceði,yatýrýmcý lehine sonuç çýkacaðý þeklinde fikir beyan ettiler.
Mevzuatýn çok açýk olduðunu,çoðunluk hissesinin el deðiþtirdiðini bu sebeple mevzuata aykýrý karar alamayacaklarý þeklin de fikir beyan ettiler.
Arena bilgisayar da sadece el deðiþtiren oran %50 altýnda olduðu için çaðrýnýn olmadýðýný mevzuatý inceleyerek belirttiler....
Biz de her iki þirketde de çoðunluk hissesi el deðiþtirmiþ.Satýlan fiyat belli.Mevzuat da gayet açýk.....
Kipa da bile satýþ çok düþük bir fiyattan(0.32 ) olmasýna raðmen, yatýrýmcýlarýn yoðun baskýsý ile spk 2.24 tl fiyattan onay vermiþtir.
Kipa da, migros da yatýrýmcýya kazýk atmak istemiþ ama spk müsade etmemiþtir.
Þimdi Demirören de güya þansýmý bir zorlayayým düþüncesin de,ama hiç bir þansý yok.....
Mevzuat bu kadar açýk olmasýna raðmen ve spk dan döneceðini bile bile Demirörenler niçin dolambaçlý yollara baþvururlar anlamak güç....
Bura da yatýrýmcýya düþen birlik olmasý ve konuyu yarýndan tezi yok hem spk ya hem de bimer ve cimere gerekli itirazlarý yaparak hakkýný savunmasýdýr.
Çaðrýyý geçiktirirlerse yasal faizi ile birlikte ödemek zorun da kalýrlar....
Alým satým ve yatýrým tavsiyesi deðildir.....
Deðerli bilgiler için teþekkürler sayýn Türkþad. Söylediklerinize harfiyyen katýlýyorum lakin aklýmý karýþtýran tek konu demirören grubunun hükümete yakýn olmasindan dolayý spk üzerinde baský uygulayarak hurgz icin muafiyet almaya çalýþmasý. Yoksa kipa gibi batýk bir þirkette dahi muafiyet talebini reddeden spk nýn bu talebi en kisa zamanda reddetmesi çok doðru bir karar olacaktir. Saygilar...
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri