Ben de katýlýrým.Bu sadece para kazanma meselesi deðil.Toplum olarak hukuksuzluðu normalleþtirmemeliyiz.Bugün bu meseleyi kabullenirsek yarýn daha ciddi bir konuda haksýzlýkla karþýlaþmaya devam ederiz.
Hikmet bey en doðrusunu söylediniz en fazla 2 ay birde 10 aðustosta bilançosu var duran var satmýþtý 76 milyon dolar a oda hisse kar olarak yansýyacak tek yapmamýz gereken þey ilgili mercilere þikayet edip hakkýmýzý aramak ve sabretmek
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK çaðrý muafiyetini kabul etmez . Karar veren bir kiþi deðil . Bir kurul. Varsayýmlar üzerine hesabý býrakýnýz . Varsayýmlar içerisinde hepimizin ölebileceði de var. Aklýnýza durmadan ölümü getiriyor musunuz ? Adam , tahta yapýcý kansýzýn biri , sinir harbi yapýyor .
Bende varým ama inþallah gerek kalmaz eðer adalet ve hukuk varsa zaten Red gelecek ama spk her þey açýk ken karar vermemesi speklerle ortak olduðunu resmen kendini apaçýk ilan ediyor 2 satýrlýk bir cevap bu kadar bekletmenin tek sebebi spekülasyonlara çalýþmaktýr
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn ERHAN11, haklýsýnýz bende %99 kabul etmez diyorum. Ama biz kötü ihtimalleri de düþünmek zorunda deðil miyiz?
Çaðrý muafiyeti talebi yapýlmadan önce bu hisseye o kadar güveniyordum ki borsayla hiç alakasý olmayan bir arkadaþýma boþtaki paraný gel burada deðerlendir hiç risk yok diyerek hisse aldýrdým. Þuan da acayip mahçubum arkadaþýma karþý. Yani hiç ihtimal vermediðimiz, beklemediðimiz bir durumla karþý karþýyayýz þuanda. O sebeple kötü senaryoya da hazýrlýklý olmamýz lazým bence.
Yer Ýmleri