Þimdiye kadar bülten dýþý yayýnlandýðýný görmedim. Sanki bana Doðan gazetecilik onaylanacak bunu bekle edecekler gibi geliyor. hareketlerden bunu anlýyorum
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdiye kadar bülten dýþý yayýnlandýðýný görmedim. Sanki bana Doðan gazetecilik onaylanacak bunu bekle edecekler gibi geliyor. hareketlerden bunu anlýyorum
Onay sürecinde SPK ile þirket sürekli iletiþim halinde olduklarý için þirketin Tabii ki onaydan önce haberi olabilir yani ne tür bir karar çýkacaðýný þirket bizden önce bilebilir.
En son satýlan Deniz Bank var ama onda da fiyat cazip deðil Þu anda satýþ fiyatýnýn bayaðý bir üzerinde iþlem görüyor yani þimdilik bunun gibi bir þirket yok
bultenleri haftalýk ve perþembe gunleri yayýnlýyorlar hadi onu anladýk da illa bir baþvuruyu deðerlendirmek için minumum 3 ay beklemek niye.salak mý bunlar.gelen talebe bakarsýn.tebliðe bakarsýn hastir dersin bir günde bitirirsin.saçmalýk burda. adam belge -bilgi hiç biþi sunmadan s..k.min keyfi oyle istiyor diye iki satýr yazýyla talepte bulunuyor.bizim spk nýn kelli felli adamlarý afallýyor. napsak, ne etsek diye üç ay düþünüyor.iþte Turkiyenin geri kalmýþlýðýnýn temel sebebi bu. bi yerlere gelen insanlar kendilerini biþi sanýyorlar.iþ yapmak yerine iþi yokuþa sürmenin derdinde.daha doðrusu,doðru bildiðini yapmak yerine kývýrtacak yer ararýz.vaktinde tapucularda böyleydi.baþvuru yapardýn bir ay gun atarlardý.hele gdzte de esas alýnacak dolar kuru teblið de çok açýk ve net.onu bile karara baðlayamadý zavallý spk lýlar.demekki adamlarda kafa basmýyor.kendi yazdýklarý tebliði okuyup anlayamýyorlar.birilerinin kafalarýna vura vura anlatmasý lazým.ben kaç kere yazdým spk ya anlattým yine anlamamýþlar. yazýk valla. büyük iþ yapýyorlar çok büyükkkk.
Ne diyeceðimizi bilmiyoruz ben þahsen spk ya cimere bimere hürriyet gazetesine 50 den fazla þikayette bulundum ama hala dönüþ yok hatta cimeri reise bile þikayet ettim bana dönüþ oldu kanuna göre 1 ay dolmasý gerekir dolduðu halde hala dönüþ yok ne yapabiliriz en büyük speek spk dir
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pkart var onunda yurtdýþýndaki ana firma el deðiþtirmiþ.ama onda spk ya muafiyet isterlermi bilmem.pkartta hisseleri ele geçirme deðil ana firmanýn el deðiþtirmesinden shibi deðiþiyor.teblið derki satýn alýnan ana firma nýn yüzde 10 undan küçük iþtiraklerde çaðrý zorunluluðu olmayabilir.pkart aana firmanýn yüzde 10 undan büyükmü küçük mü bilmiyorum.olursa 2,85 altý aylýk ortalama var.ana firmanýn satýþ haberi öncesi.
Kap haberi düþtü hurgz ile ilgili ortaklýk hakkýnda
SM-J710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendine ortak arýyormuþ hurgz[emoji3]
SM-J710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri