DGZTE nin çaðrý cevabýnda bekletilecek hiç bir gerekçe yok . Benim kiþisel kanaatim , DGZTE yi bekletme sebepleri , HÜRGZ ile DGZTE nin ayný anda ayný kiþi tarafýndan satýlýp , yine ayný anda ayný kiþi tarafýndan alýnmasý . Yani iki þirketin cevabý SPK tarafýndan ayný gün çýkacak gibi tahmin ediyorum . Beklentim 12 veya kuvvetle 19 temmuz bülteni.
Anladýðým kadarýyla bu satýlan þirket Aydýn Doðan tarafindan yurtdýþýna varlýk çýkarmak (kaçýrmak) için kurulmuþ bir þirket. Çünkü þirketin faaliyetlerine bakinca öyle yüz milyonlara euro edecek bir þirket kesinlikle deðil. Ve yillarca bilinçli bir þekilde zarar ettirilerek hurgz ýn iliðini sömürmüþ. Þimdi sirket el degiþtirmiþ ve böyle illet bir istirakten geçte olsa kurtulmuþ. Bence olumlu bir geliþme. Hepimiz için hayýrlýsý olsun.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zararý zaten faaliyet durdurunca yazmýþlardý lakin bu satýþtan yine de bir girdi olmasý lazým. En azýndan bu þitkete ve iþtiraklerine ait borç yükümlülükler vs varsa kurtulmuþ olunmasý gerekmekte. Yoksa 1 euroya þirket satmak nedir? Bildiðim tme nin elinde 10 a yakýn digital satýþ emlak iþ siteleri vardý hatta bi tanesi için 5 milyon usd istiyorlardý rus medyasýndan okuduðum kadarýyla. Açýklama da denmiþ ki etkisi bir sonraki finansal tablolarda görülebilecek. Hürriyet artýk zarar yazmaz umarým bi kamburdan kurtuldu sonuçta
E5303 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
1 euro sudan ucuz biz hissedarlara niye vermediler þirketi dengesiz herifler haberim olsaydý ben alýrdým patron olurdum þaka gibi...
Patronlar sembolik bir fiyata þirket satýyorsa , o þirket batýk dýr. Sýrf yükümlülüklerden kurtulmak için o fiyata satýlýr . 1994 yýlýnda zamanýn baþbakaný Tansu Çiller de Kardemir i zararýndan dolayý kapatýyordu . Çalýþan iþçilerin bir kýsmý fabrikaya talip oldu . Kardemir sembolik fiyata 1TL ye satýldý .
Geçtiðimiz çarþamba 77 milyon liralýk iþlem yaptý . perþembe ve cuma giderek iþlem hacmi düþtü . Son üç günün alan satanlarýný paylaþabilecek biri var mý?
Yer Ýmleri