-
38 gösterip 32 ye kadar bastılar
-
O kadar atraksiyona elde var sıfır.. Neyse düşen piyasada buna da şükür..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Farz-ı misal muafiyet kabul edilirse işte o zaman yandık. İşin yoksa mahkemeyle uğraş.. Bugünün kuruyla 1.89 çağrı fiyatı var. Buda %40 marj yapar. Tam bir saçmalığa dönüştü bu iş.
-

Originally Posted by
Iron-i
Farz-ı misal muafiyet kabul edilirse işte o zaman yandık. İşin yoksa mahkemeyle uğraş..
Dolar bu kadar yükselmişken inanın insanın aklına gelmiyor değil yani muafiyet
-
Çağrı sürecinde piyasa fiyatı çağrı fiyatının üzerinde seyreder ve 1 lot bile almadan bu yükümlülükten kurtulur. Bunu yapabilmek için elinde hisseyi sürecek lot olması lazım. Hem kendi lotlarının hemde şirketinin değeri artmış olur. Demirören grubunun borsada daha yeni şirketleri oluyor diye biliyorum. Borsa hisse hareketleriyle de kasalarına para girmiş olur. %77 için lot başı 0,363 $ peşin veren ve bunu kredi maliyetini de eklediğimizde daha artan fiyattan alanların aklı nerdeydi. Burda çağrı olmaz ise bu yol olur. SPK kimseye çağrı yaptıramaz artık.
-

Originally Posted by
buhara
Çağrı sürecinde piyasa fiyatı çağrı fiyatının üzerinde seyreder ve 1 lot bile almadan bu yükümlülükten kurtulur. Bunu yapabilmek için elinde hisseyi sürecek lot olması lazım. Hem kendi lotlarının hemde şirketinin değeri artmış olur. Demirören grubunun borsada daha yeni şirketleri oluyor diye biliyorum. Borsa hisse hareketleriyle de kasalarına para girmiş olur. %77 için lot başı 0,363 $ peşin veren ve bunu kredi maliyetini de eklediğimizde daha artan fiyattan alanların aklı nerdeydi. Burda çağrı olmaz ise bu yol olur. SPK kimseye çağrı yaptıramaz artık.
Temennimiz o. Yalnız bu memleket neler gördü neler.0,36153 $ bu arada.
-
BU KAFAYLA 2 tl den çağrı yapacaksın Demirören, aklını başına al bebem
-

Originally Posted by
Walter White
Bilançodaki tek sıkıntı yurtdışı iştirakin 1 Euroya devredilmiş olması.. Ordan nasıl bir yansıma olacak kestiremiyorum, bilançonun tek riski o görünüyor..
1 dolara satılan şirket faliyetleri durdurulan pasifte duran varlık aktif olsaydı satış bu fitatın iki katı olurdu
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri