-
Yahu bu spk üyeliği için ilk şart hıyarlık mı?
-
Bu kadar pislik dönüyorsa bir hissede belli ki çok büyük para kaldıracaklar.
-
Hep aynı çek yukarı bas aşağı 136 da göründü
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
pedia76
Yahu bu spk üyeliği için ilk şart hıyarlık mı?
İlk şart yolunda olmak, haklısınız efendim, tabii efendim, ama mevzuatı zorlar o isteğiniz bir yoluna bakarız, o zaman uzattıkça uzatırız böylece bizde zor duruma düşmeyiz efendim, bizim emanetleride çocukla yollarsınız efendim demek.
-
Diyelimki muafiyet kabul oldu.hissenin fiyati buralarmidir?
-

Originally Posted by
aptamil
Diyelimki muafiyet kabul oldu.hissenin fiyati buralarmidir?
1 .1
-

Originally Posted by
pedia76
1 .1
Sadece 1
-
Beyler; karar öyle veya böyle, er veya geç gelir . Üstelik benim beklentim ''muafiyet talebi UYGUN BULUNMAMIŞTIR'' yönünde gelecektir . Lakin 45 milyon dolar para çok büyük . Yaklaşık 250 milyon tl civarında . Adam zaten gırtlağına kadar borçlu . Üstelik şirketi zaten ele geçirmiş durumda . Bizim hisseleri almasa da şirketi o yönetiyor . İşte bu yüzden SPK kararını MAHKEMEYE götürme ihtimali kuvvetli gibi. O bir şirket var adını unuttum. 2014 de ve o civarlarda SPK kararını mahkemeye taşımış. Yaklaşık temyiz aşaması dahil üç yıl sürmüş . işte demirören de dürüst ve samimi olsaydı . İş buralara gelmezdi . Kaç kişi bu patrona güveniyor ? Güven bir defa zedelendi mi bir daha düzelmez. Ben böyle düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir . Benim kendi düşüncelerim beni bağlar .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri