-
yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

-

Originally Posted by
ERHAN11
Çok safsınız, yarın kuvvetle mutemel dip .Bu kadar küçük yatırımcının çok olduğu bir hissede yarın herkes satmaya koşacak . Ama alıcı ????
Doğan'dan alan küçük yatırımcısının daha ucuza almaz diyorsun yani aşağı salıp tavanada kitleye bilir yatırım tavsiyesi değildir. Hayaller herkez için.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
sayin ironi bende mahkeme sürecinde bulunmak isterim lutfen irtibat numaranizi gonderirmisiniz
-
yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

-

Originally Posted by
cesur555
Memlekette çok kansız var.
-

Originally Posted by
Iron-i
Hayırlısı olsun Sn. Erhan, çabuk fikir değiştirdiniz, bol şanslar.
Sizin adınıza bir küçük yatırımcı ve (insan ) olarak çok üzüldüm .Çünkü yazı- turayı hile yapan adam kazandı.
-
daha önce başka bir hissede başıma böyle bir durum gelmişti spk aksi yönde karar verince ciddi bir zarar etmiştim o yüzden spk ya güvencim olmadığından dolayı kararımı kalan hisselerimi çıkmaktan yana kullandım cüzi bi miktar bıraktım kalan arkadaşlar umarın herşey gönlünüzce olur saygılar...ytd...
-

Originally Posted by
Toprak
Doğan'dan alan küçük yatırımcısının daha ucuza almaz diyorsun yani aşağı salıp tavanada kitleye bilir yatırım tavsiyesi değildir. Halaler herkez için.
MI 6 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
demirörenin alış fiyatı belli dgzte tavanlarken buda dip olacak haa avucunuzu yalarsınız bedavaya hissse yok bende ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri