ah ah mahkemesiz olmaz diye diye þimdide mahkeme uzun sürere getirildi konu devlet eliyle devletinin vatandaþý tokatlýyorlar týk yok nedenmi bizim dürüst iyilik timsali yeni iþ ortagýmýz tüm kurusal yatýrýmcýdan malý almýþ kimsedin týk yok birde üstelik yeni ortagýmýzýn iþlem yaptýgý kurum okalý satýcýlý inadýna veriyor baþka satýcý kalmamýþ gibi ama olsun mahkeme uzun sürerya ya malý satarsanýz ne olacakmýþ bu borsanýn en tatlý en devlet destekli bir operasyonu dur vatana milete hayýrlý olsun ah troller vah troller yazýk bu insanlarýn çektigi sormak lagzim arkadaþlara mikanosmu hoþdu montenegromu neyse para benim keyif onlarda burasý türkiye dolarýda ABD yükseltiyorya bunu yeikya bunuda yeriz miletce
Benzer bir durum geçmiþte (10-15yýl önce) Finans Finansal Kiralama ýçin vardý.Þimdi adý QNBFL olmuþ galiba. Þirket paylarýný geri almak icin yanlis hatýrlamiyorsam 3.63 tl den cagri teklifi yaptý.Cagrý fiyatina itiraz edildi.Tabi elinde sirket hisseleri bulunan fonlar falan harekete gecmisti.itiraz konusu da 1 kuruþtu arkadaslar.Yani cagri fiyati 1 kurus eksikti.Sonucta hesap mahkemeden duzeltilerek geldi.3.64 ten çaðrý yapýldý.Hatýrlayabildiðim kadarýyla kýsaca yazdým.Araþtýrýp daha net bilgiye ulasabilirsiniz.
Demem o ki hey gidi günler hey nereden nereye gelmiþiz.Herkese sabýrlar diliyorum.Umarým hakkýnýz olaný alirsýnýz.Ytd
SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muafiyet baþvurusundan hemen önce tüm hurgz hisselerimi satmýþtým. Hatrý sayýlýr kâr elde ettim. Akþam karanlýk odada 4 kademe aþaðýdan geri fullenince harika bir iþ çýkardýðýmý sandým. Muafiyet basvurusu kap a düþünce saat 22.00 dan sabah 05.00 e kadar oturup düþündüm. Tüm mevzuatý, bilançolarý hatmettim. Muafiyet vermesi imkansýz görünüyordu AMA burasý Türkiye diyip sabah açýlýþta tüm hurgz larý satýp dgzte ye geçtim. Dgzte leri de bugün satýp ekraný uzun süre açmamak üzere kapattým. Spk ve adalet mekanizmasý güçlünün yanýnda. Artýk s&p ve nasdaq ta takilacam. Kendi iþime de mani olmuyor.
mal toplanamadýðý için küçük yatýrýmcýdan devlet eliyle dolandýrýldýnýz arkadaþlar geçmiþ olsun . ( cani gönülden söylüyorum makara yapmak için deðil ) mahkeme ye tabiyki verin her türlü hakkýnýzý hertürlü hukuksa alanda arayýnýz bu hakkýnýz sonuna kadar . ama o yatrýmcýdaki mal toplanmadýkça maalesef ne mahkeme ne spk . zaten herþey danýþýklý dövüþ . tekrar maðdur olan herkese büyük geçmiþ olsun . ama unutmayýnýz ki satmadýkça zarar da deðilsiniz .......
yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün
eyvallah sn. cesur, söylediðiniz gibi aslýnda çaðrý yapýlmýþ oldu (tersten) þahsi görüþüm bist'de kötü gidiþat olmadýðý müddetçe hurgz bu sevilerde baya bekleyecektir. kim sabýrlý olur, psikolojisi saðlam olursa o kazanacak, çektiði krediyi ödemek zorunda tüpçü, o yüzden ne ziraat ne de kendisi zararda beklemek istemez....
Asla Yatýrým Tavsiyesi olarak alýnmasýn.
Aynen...
ASUS_Z01BD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri