Hürriyetimizi yani özgürlüðümüzüde araplara satarsak elimizde neyimiz kalacak bu ülkede.
MHA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hürriyetimizi yani özgürlüðümüzüde araplara satarsak elimizde neyimiz kalacak bu ülkede.
MHA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu satýþ iþinin bir an önce somutlaþmasý lazým yoksa iki ileri bir geri gider dururuz.
Bugün de yarýn dün olacak!
Takýlma bugün olana, boðulma içinde!
Dünü dünde býrak hatýrlama!
Yarýn, olacak olan olacak, deðiþmez!
An içinde yaþadýðýnýn dahi üstüne çýk,
seyirde ol,
keyfini yaþa anýnýn!
;)
Satýþ haberi yalanlandý daha ne somutlaþmasý.Hisseyi bugün yukarý taþýyan satýþ olayý deðil piyasanýn algýsý.Yani aþýrý ucuz olmasý.Bit pazarý hisselerine göre geride kalmasý falan filan.Satýþ haberini gerçekmiþ gibi yayýp küçük yatýrýmcýnýn kanýna girmeyin.Doðan grubu kurumsaldýr eðer satýþ niyeti olsaydý daha niyet aþamasýnda bunu açýklardý.
Ne kurumsalý yahu bilmesek yutturacaksýnýz. Bu kaðýda %14 yaptýracak bir piyasa algýsý yoktu bugün. Bütün haber sitelerinde haber dillendiriliyor ben söyleyince mi ky'nin kanýna girmiþ oluyorum? Ne yapacaklardý, haberiniz olsun biz bunu satýyoruz mu diyeceklerdi? Borsada beklenti alýnýr gerçek satýlýr, eðer satýþ iþi doðruysa KAP'a haber düþtüðü an boþaltýrlar zaten malý yani iþ iþten geçmiþ olur.
Referandumdan önce kýlýçdaroðlu kanal d ye cikti..program in sonuna dogru evet cikarsa patronun artik olmiyacak dedi spikere... bu kadar açýk....yalcin küçük un yazýlarýna bakýn ...chp ye doðan getirdi diyor kilictaroglu nu...demek ki bunlarý konuþacak kadar arasý iyi...bunlar benim analizim. .doðan sektörden komple çýkacak ama ne zaman onu bilmiyorum. ..
GT-I9060I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Holding veya þirkeketten dün gündeme gelen satýþ söylentilere vardýr,yoktur diye açýklama da yapmadý yanlýþ hatýrlamýyorsam bir iki ay önce býrsa dergilerinde birinde de haber olmuþtu yanlýþ hatýrlamýyorsam þirket yatýrýmcýlarýn kafasýnda ki soru iþaretlerini gidermesi gerekiyor diye düþünüyorum
Dünkü kapanýþ karanlýk oda oluþan fiyat hissenin ne kadar oyuncak hale geldiðini gösteriyor açýða satýþ yapanlar tahta sahibidir kolay kolay baþkasý gelip o kadar kotu açýða satamaz tahta sahibi çeker yukarý Ada'mýn elinde kalýr kimse kimsenin çöplüðünde ötmez
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
kaðýt yukari dogru yöneldi 1e kadar gider umarým
Yer Ýmleri