Originally Posted by serdarkaan 1.20 ve Üstü kapatırsa hedef 1,42 olur. kapatacak eli mahkum vakti daralıyor ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Originally Posted by METEHAN kapatacak eli mahkum vakti daralıyor ... Tik tak yapmaya başladımı Metehan üstadım.
Originally Posted by serdarkaan Tik tak yapmaya başladımı Metehan üstadım. Estafurullah ne üstadı gariban bir ky ...tik taka ufaktan başladı gibi ama artçı gibi bu henüz...
Originally Posted by METEHAN Estafurullah ne üstadı gariban bir ky ...tik taka ufaktan başladı gibi ama artçı gibi bu henüz... Öncü olmasın....[emoji4] Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by redblood Öncü olmasın....[emoji4] Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Haklısın kardeşim ama tahtacı beni korkutuyor yukarı aşagı gene vurup az kalan kuçük yatırımcıyı iyice bezdirebilir...
Originally Posted by METEHAN Haklısın kardeşim ama tahtacı beni korkutuyor yukarı aşagı gene vurup az kalan kuçük yatırımcıyı iyice bezdirebilir... Hayırlısı bakalım ......... Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri