Bilgi kirliligi çok kim ne yapýyor kim ne anladý ben bile birþey anlamadým bu filimin sonu bakalým nasýl bitecel taban oalacaklara inat + açtý korkanlara çekinenlere ya fýrsat verdi yada mallarýný kapýyorlar. Yatýrým Tavsiyesi Degildir.
Bilgi kirliligi çok kim ne yapýyor kim ne anladý ben bile birþey anlamadým bu filimin sonu bakalým nasýl bitecel taban oalacaklara inat + açtý korkanlara çekinenlere ya fýrsat verdi yada mallarýný kapýyorlar. Yatýrým Tavsiyesi Degildir.
arkadaþlar ben 18.03.2018 tarihinde almýþtým, 2019 mart ayýnda satmýþtým.
þimdi nasýl bir yol izlemeliyim, benim aklým durdu.
fikir verirseniz sevinirim
Kurul ayrýca, 16 Aðustos 2018 tarihi itibariyle þirkette pay sahibi olan yatýrýmcýlarýn anýlan tarihte sahip olduðu paylardan, pay alým teklifi tarihi itibariyle portföylerinde tutmaya devam ettikleri kýsmýn pay alým teklifine konu edilebilmesine karar verildiðini açýkladý.
Bu yazýdan arkadaþlar ne anladýnýz ben im anladýgým o tarihte elinde bulunduran þimdide elinde bulunursa cagrýdan faydalana bilir gibi anladým ben sizlerde yorumlarsanýz sevinirim Yatýrým tavisyersi degildir.
Sadece o tarihten bu yana hisseyi tutanlar çaðrýdan yararlanabilirler diyor açýklama.
O tarihte elinde olup sonra satan ve çaðrý olacak diye ayný kiþinin hisse senedi almasý ile tekrar hak kazanabileceðine dair bir anlam çýkaramadým ben.
Böylece SPK ve Demirören ;_
O tarihte hakkýný yediði yatýrýmcýlarýn haklarýný yemeye devam etmiþ olacak
Bugün elinde bulunanlara da ekmek yok diyecek.Kim kazandý?
Demirören ve kurum içersinde iþbirliði yaptýðý kiþiler.
Kim kaybetti?
Tabiki yatýrýmcýlar.
Keþke sayýn Toprak gibi o tarihten bu yana elinde bulunduran binlerce kiþi olsaydý da bu haramyedilere para kaybettirseydi...
Açýkcasý benim zaten bu SPK tebliðinden bir beklentim yokru.Benim açýmdan durum olumlu.Bir bilinmezlik daha yok oldu.
Tarihin en güzel yerinde son sözü hep direnenler söyler...
Bu arada bütün hukuksuzluklara raðmen hakkýný aramak adýna bu yapýlan çaðrý muafiyeti kararýný mahkemeye götüren emeðinin hakkýný arayan onurlu yatýrýmcý arkadaþlarýmý da saygýyla selamlarým.
Enterasan hareketler oluyor hissede þimdi burdan tavan olursa þaþýrmam. Yatýrým Tavsiyesi degildir.
Bende sizin anladýðýniz gibi anladým.
Yoksa SPK kararýnda fasilasiz tutan veya fasilasiz kalaný derdi .yatýrýmcýlarý kandiracak muðlak ifade kullandý ve Demirören'e önceki gibi kýyak çekti.
Bu karar hukuka aykýrý dir nedeni o tarihteki tebliðde hiç bir þart yoktu isteyen çaðrýya katýlabilir idi.
Þimdi þirket 16.05.2018 diyor kaptaki açýklamasýnda SPK ise 16.08.2018 diyor bunlarýn hiç biri tebliðe uymuyor.
Ankarada idare mahkemesine dava açýlsa iptal edilir yürütmeyi durdurma kararý alýnabilir.
Yy.tv.degildir
Saðlýklar
Aranýzda avukat birileri var ise bu saçma Spk tebliði nedeni ile Spk yý mahkemeye verebilir.%100 sonuç alacaðýna eminim.
Yatýrýmcýlar yýllarca mahkemelerle uðraþmýþ yetmemiþ temyize giden sūreci takip edip Danýþtay kararý ile kesin bir sonuç almýþlar.Ama Spk bu mahkeme kararlarý ile dalga geçer bir þekilde bir kaç kisi ile sýnýrlý kalacak bir sonuca varýyor.
Burasý muz cumhuriyeti it iti ýsýrmaz diyen çýkabilir belki ama direnenler mutlaka kazanýr.
Yer Ýmleri