-
Seviyosan git konuş birader...

Originally Posted by
nazelyon
ben demiştim bu arkadaşın yorumlarını dikkate almayınız diye..
-
Bende idrak sorunu yok da, sende yazdığın şeyi anlayamama sorunu var sanırım. Ya da işkembei kübradan sallama formasyonu 

Originally Posted by
altnygt
Yeni zirve derken???garanti 12.xx ısctr 7.98 ykbnk 3.2...idrak sorunu var galiba...
-

Originally Posted by
D R A G O N
Bende idrak sorunu yok da, sende yazdığın şeyi anlayamama sorunu var sanırım. Ya da işkembei kübradan sallama formasyonu

şubat mart benzeri bir düşüş bekleniyordu, sonra yükseliş ama bu olmadı düşmeden yükselmeye devam etti.
Malasef EW son 1,5 yıldır çok insanı yanılttı, batırdı, inanılmaz zarar verdi.
-
Anladım anladım ben seni yorma kendini...

Originally Posted by
d r a g o n
bende idrak sorunu yok da, sende yazdığın şeyi anlayamama sorunu var sanırım. Ya da işkembei kübradan sallama formasyonu

-
Ben bu kadar veciz ifade edemedim 
Yalnız şöyle bir revize yapayım;
Gerçek EW ustaları topiğe uğramaz olunca, çakma EW ciler meydanı boş bulup çok insanı yanılttı, batırdı, inanılmaz zarar verdi

Originally Posted by
KIZILDAG
şubat mart benzeri bir düşüş bekleniyordu, sonra yükseliş ama bu olmadı düşmeden yükselmeye devam etti.
Malasef EW son 1,5 yıldır çok insanı yanılttı, batırdı, inanılmaz zarar verdi.
-
Sn. Devir en azından her çeyrekte bir yorum yapsanız o bile yeter. Takip edenleri yalnız bırakmayın lütfen.
-

Originally Posted by
mertus
Sn. Devir en azından her çeyrekte bir yorum yapsanız o bile yeter. Takip edenleri yalnız bırakmayın lütfen.
Bu kadar yazıdan sonra sen olsan yorum yaparmışın dur ben cevap vereyim kesinlikle hayır
-

Originally Posted by
ötekiben
Bu kadar yazıdan sonra sen olsan yorum yaparmışın dur ben cevap vereyim kesinlikle hayır
Devir'in yorumlarının isabet oranı çok yüksek. Onu takip edenler ve kendisi bunu zaten biliyor. Hatta önceki sayfalarda bir arkadaş son yorumlarını topluca kopyalayıp göstermişti bu durumu.
Bu nedenle ailesinden fırsat bulursa (en son çocuklar yakama yapıştı demişti
) gelip tekrar yorum yapacağından eminim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri