Altýný fiziki olarak mý alýrsýnýz,yoksa kurumlara güvenip hesaptan mý?
Altýný fiziki olarak mý alýrsýnýz,yoksa kurumlara güvenip hesaptan mý?
sn.DEVÝR,
121.000 zirvesinden aþaðý 5 dalgalýk bir itki var gibi bu neyin itkisi derseniz devasa üçgen kýrýlýmý sonrasý oluþan o 1,5 yýllýk rallinin düzetlmesinin aþaðý C dalgasý yani bir expanding flat C gibi görünüyor...ve sanki bu 5 dalgalýk itkinin alt dereceli 4. dalgasý da bir expanding flat gibi 12 temmuz dibi ise 5. dalga dibi gibi görünüyor...tek ihtimal var son 5. dalga sizin dediðiniz gibi ED olabilir ama bunun alt 4 olan kýsmý fazla çýktý yani o alçalan takoz kývamýnda görünüm yok...
benim gördüðüm bu yani son dip düzeltmenin bitmiþ olduðu dip olmalý...delinirse ben bilmiyorum...fikrim yok ED olabilir mi diye onu da ihtimal dahilinde tutuyordum ama dediðim gibi olasý ED nin alt.4 ü çok fazla yukarý çýktý gibi...
ÜYELÝK : KASIM 2006
Teorik olarak geniþleyen yassýlarda C(max)= 1,618 * B olabilir. O da 89000'e denk geliyor. Fakat kurallar olaðanüstü dönemlerde biraz esneyebilir. Ending diagonali 28 Mayýs'tan baþlatmanýz lazým. 12 Temmuz 1.dalga olur. Zaten dönecek piyasa kendini belli eder. Þu anda elimizde kesin bir bilgi var ki o da döviz kurlarýndaki artýþýn durmasý, hisse senetlerinin hýzla deðer kazanmasý anlamýna geliyor. Aþaðý mesafe katemeden bükülerek gitmeye çalýþan piyasa çok hýzlý dönecek demektir. Sonlanan diyagonal esnasýnda kurlarýn yükselmeye devam edeceðini de zaten biliyoruz.
Bu bilgiler dönüþü yakalamak için yeterli bence.
Türkiye Cumhuriyeti sunum yapmaktan aciz müsamere çocuklarýnýn yöneteceði kadar sahipsiz deðildir. Ergeç aklý selim galip gelir.
--
Þu an bulunduðum kýytýrýk ülkenin parasý da TL'ye karþý ayný oranda deðer kazanýyor. Kimsenin dolarla filan iþi yok. Sýtma olmadan dönebilirsek ne ala.
Fazla yazamýyorum kusura kalmayýn.
--
Yer Ýmleri