-
Bugünkü ittifak bozulması haberi Bist 100 grafik üzerindeki olumsuz etkisini 94600-94100 arasında gap oluşturarak sert bir şekilde gösterdi. Bu durum çok iç açıcı bir noktayı işaret etmiyor açıkçası. Önümüzde Kasım ayı var. Yani Q3 şirket bilançoları açıklanmaya başlayacak. Endeksin 91000 ve 87000 bandına doğru ilerlemesi olasıdır.
-
ben böyle sayıyorum.

Originally Posted by
DEVİR
almanlarda aşağı yönlü bir itki bitmek üzere görünüyor. Buradan 11800-12000'e doğru yukarı bir tepki beklenmeli. Peşinden de uzun vadeli grafikte görüldüğü gibi 4 basamaklı sayılara inmek suretiyle şanzıman dağıtacak.
--
-
sn devir görüşünüz devam mı,
yoksa google ve amazon Bilanço rakamları AbD'de filmi one almış olabilir mi
-

Originally Posted by
kırmızı
sn devir görüşünüz devam mı,
yoksa google ve amazon Bilanço rakamları AbD'de filmi one almış olabilir mi
ABD de de one almamış olsa da bizde one aldı ..
bide ABD one almışsa ..neler olacak kimbilir..
-

Originally Posted by
DEVİR
BIST100'ün yeni diplere yöneleceği de belli oldu. Fakat kısa vadede değil. Ben tamamı banka olmak üzere 92500'lerden tekrar bir miktar portföy yaptım.
--
Çok ürkütücü satışlar var. Haftasonu için kötü dedikodular dolaşıyor olabilir. Portföyü %50'ye çıkardım. Banka yine.
--
-
EM'ler ve Dow'da da satış var ama Bist hiç başını kaldıramıyor. 10 yıllık tahvil ve dolar düşüyor enteresan.
--
-

Originally Posted by
DEVİR
Çok ürkütücü satışlar var. Haftasonu için kötü dedikodular dolaşıyor olabilir. Portföyü %50'ye çıkardım. Banka yine.
--
Devir hocam banka endeksi takozu aşağı kırdı...
-
Bazı yabancı fonlar ne varsa boca ediyor sanki. Ne duydular acaba ?
--
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri