Bugünde endekse iyi direndi saðolsun
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünde endekse iyi direndi saðolsun
https://twitter.com/Tangible_Invest/...IyUhKbsKw&s=19
Kasýma kadar sabýr ortaklar, bakýr hareketi kaçýnýlmaz. Sarkuysan da eþlik edecektir.
Uzun süredir katýlýmcýsýz,çýksa bile korku imparatorluðunun hüküm sürdüðü borsada gerçekte verenin malýný sadece patronlar alýyor.Þiþe ve Arçelik nasýl milyonlarca lot topladýysalar Sarky ve benzeri senetlerd de kahredici bir býktýrma ile mal toplama operasyonu var.Var ama Sarky'da baþarýlý olduklarýný hiç sanmýyorum.
Bilanço öncesi anlarýz bakalým giderse baþardýlar demektir [emoji4] çünkü ikinci dönem bilanço çok iyiydi ve hala buralarda durabiliyor olmasý beni düþündürüyor o konuda... Ytd...
turkishmetals.org verilerine bakýlýrsa bakýr ihracatýnda Temmuz Aðustos ve Eylül ayýnda önceki yýlýn ayný aylarýna göre sýrasýyla %38.4, %78.6, %75.8 artýþ yaþanmýþ. Bakýr hafif düþse bile Dolar artýþýný da göz önüne alýrsak ben 190 milyon civarýnda net kar bekliyorum. Bekleyip görelim.
180 civarý kar gelir sene sonuda bakýr teknik olarak 5 görünüyor dolarda 9.5 larda olur döviz poziyonundan sene sonu ve bakýr fiyatlarýndan gelecek karla 220 civarý kar bekliyorum totalde yýlsonu 680-700arasý kapatmasýný bekliyorum ortalam fk sý alsak dahi 10 civaronda olmalý bu da piyasa deðerinin 7 milyona yaklaþmasý ciro yu söylemiyorum sötiylersem benim düþündüðüm ve beklediðim 3 rakamlarý zorlar eðer hisse toplandýysa çaycýnýn sadece bakýr çýkarmaya baþladýk demesi bile hisseyi 40 ile 50 bandýna taþýmasý lazým
ytd deli saçmasýdýr
Bakýr geldi 4.5 daha ne kadar baskýlayacak bakalým çaycý bey
ytd deli saçmasýdýr
Yer Ýmleri