Avrupalý alýcýlarýn Çinden yaptýklarý alýmlarý iptale baþlamalarýyla Türk tekstiline yönelim olabilir. Hatay Tekstile de hiç beklenmeyen sipariþler gelebilir..
Avrupalý alýcýlarýn Çinden yaptýklarý alýmlarý iptale baþlamalarýyla Türk tekstiline yönelim olabilir. Hatay Tekstile de hiç beklenmeyen sipariþler gelebilir..
Yukarýda Sayýn Cefaks'ýn çiti taslarýnda Hateksin son 1 ayda nasýl toplandýðýný görünce bulabildiðim en eski kap haberlerini inceledim.
Þöyle bir özsermaye ve fiyat detayý elde ettim:
2011 yýlý yýllýk bilançosýna göre : 7 milyon 667 bin TL
2011 özsermayesi : 128 milyon 565 bin TL
2011 borsa fiyat aralýðý : En düþük 3.99 TL , en yüksek 29.05 TLL
2019 ; 9 aylýkta : 2 milyon zarar getirmiþ ancak 12 aylýk yani yýllýk bilanço kar oluyor genellikle...
2020 ocak itibarýyle Özsermayesi : 203 milyon 358 bin Tl
Bu yýl gördüðü fiyat aralýðý :En düþük 5.67 tl- En yüksek 8. 74 TL
Bir ayrýntý daha 2011'den 2020 yýlýna kadar özsermaye 70 milyonun üzerinde artmýþ ama 2011'de gördüðü 29.05TL fiyatýnýn çok uzaðýnda görünüyor.
Acaba Çiti demini almýþ, iyice mayalanmýþ , kabarmayý bekleyen hisselere mi yogunlaþýyor? bir bildiði var mý acaba?
Birde tekstilde Çin'den sonra Türkiye çok önemli bir konumda, Çin'in bu günlerde yaþadýðý durumlar malum.. Acaba
Çin'in özel durumu sebebiyle Türkiye'ye ektra bir yöneliþ olursa tekstil firmalarýmýzý nasýl etkiler,
Bazý tekstil þirketleri Yünsa,bossa,lüks kadife filan olabildiðince primlenmiþ, acaba Hateks üzerine bir hazýrlýk mý var? dikkatimi çekti beyin fýrtýnasý olsun istedim..
ytd deðildir
Bilançoyu görmek lazým.. sonuçta primli...
ytd deðildir
Yer Ýmleri