Y.T.D. yatýrým tavsiyesi deðildir demek onuda anlamamýþsýndýr sen
Y.T.D. yatýrým tavsiyesi deðildir demek onuda anlamamýþsýndýr sen
Teþfik Müþfik boþverin de, yarýndan itibaren güzel þeyler olabilir bu hissede...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Onu biliyoruz onda sýkýntý yok baþkan... Ayrýca YTD yazdýðýn iyi olmuþ sonuçta haber fos çýktý...
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Yarýn mý yoksa baþka bir gün mü bilemiyorum ama güzel þeyler olabilir dediðine ben de katýlýyorum, haftalýk grafiði benim hoþuma gitti... O güzel þeyler olurken hissede olmayý umut ediyorum...
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
19 nisan genel kurul var iyi birþeyler çýksa bari
Bol Þanslar..............iyi hafta sonlarý olsun.
.....
þu yazýlarýn üzerine týklayýn linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIÞMA >>> KATILIM LÝNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
ÝZLEME >>> TAKÝP LÝNKi
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
hatek.jpg
Dipten güzel bi dönüþ yapmýþ görünüyor izleyip görelim. destek üstüne atmýþ kendini dönüþ açýsý çok güzel bakalým bu dikine hareketi devam ettirebilecekmi 4.74 5.0 ve 5.18 dirençleri var.
Benim incelediðim kadarýyla bu þirketin zarar felan ettiði yok iþtirakleri ihracatý ve ihracat hedefleri çok güzel adamlarda yýðýnla para eden gayrimenkulleri var herhalde parayý buralara yatýrýyolar bi katakulle var gibime geldi yakýnda güzel karlar açýklama olasýlýklarý görüyorum. defter deðeri 10 lira olarak hesapladým. Yanlýþým varsa düzeltilmesini isterim
bist düþrerken kanatlanýp düþüyor bist yükselirken sanki ayýp olmasýn diye zoraki bir hareketlenmesi var ve þirket kar eden bir þirketken sürekli zarar yazýyor, bu durum karþýsýnda çok muzdaribim, hisseye güvenerek girdim, hisseye sahip çýktým her durumda ama bu hali beni inanýlmaz derecede yordu..................... ytd.
Yer Ýmleri