Bu 3. 5. 7 ci arkadaþ ne yapmaya calisiyor
Bu 3. 5. 7 ci arkadaþ ne yapmaya calisiyor
saat 10:20 de 1,82 den 1 lot satýlmýþ , 10:29 da 1,88 den 1 lot alýnmýþ toplam iþlem hacmi 2 lot kademeler arasýnda 6 kademe boþluk var saat :10:41 ve iþlem halen daha yok bist düþerken düþen , bist çýkarken tepki vermeyen adi bir senetsin , senin patronlarýn da adi ki þirketin karýný yönetim giderleri gösteri göstererek zarar yazýyorsunuz. spk yý lütfen þirketi incelemelerini rica ediyorum. Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ne boptan bi hisse hiç bulaþmayýn biz bulaþtýk çýkamýyoruz 7 aydýr 6.40 maliyetle bekliyoruz defder ederi bile 10tl ama hisse sürünüyor bildiðiniz cenaze 600 tane çalýþaný var ama yatýrýmcýsýna hava bile kazandýrmýyor bu tür hisselere hiç bulaþmayýn özellikle de textil hisselerine yoksa bizim gibi elinize verirler maliyete gelse iki dakka durmam gelene kadar beklerim bakalým þu satýþ filan olursa teþvik iþi olursa belki ederine gelir...
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yorum yapabilecek var mý kademeleri boþ elimdekini gerçi tek kademede veririm ama geçenki hacim ve artýþ dikkatimi çekti ufaktan aldým
topluyomusunuz ..öle sezdim de![]()
var biseyleer.iyi bilanco bide tasinmaz satisi vardi
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri