2 Kambiyo Zararlarý -13.980.669,18 bunlar hangý para býrýmýyle satýþ yapýyorký dovýzden zarar yazmýþlar denetým mekanizmasý çalýþmýþ olsa kulaklarýný çekerler
2 Kambiyo Zararlarý -13.980.669,18 bunlar hangý para býrýmýyle satýþ yapýyorký dovýzden zarar yazmýþlar denetým mekanizmasý çalýþmýþ olsa kulaklarýný çekerler
Þirketimiz HATEKS HATAY TEKSTÝL ÝÞLETMELERÝ A.Þ. nin % 49 oranla sahip olduðu HATFÝL TEKSTÝL ÝÞLETMELERÝ A.Þ. i paylarýnýn, halen % 50 oranla paylarýna sahip olan MARCO VERZOTTÝ ve ALBERTO VERZOTTÝ'ye, Þirketin borç yükünün azaltýlmasý ve nakit ihtiyacýnýn giderilmesi amacý ile 3.773.000-EURO bedel ve Ön avans olarak 1.350.000-EURO alýnmasýna ve bakiye kalan 2.423.000-EURO nun 30.11.2018 tarihine kadar ödenmesi koþulu doðrultusunda satýlmasýna oy çokluðu ile karar verilmiþtir.
25-30 mýlyon nakit para. Süper ötesi.
Birde bilanço zarardan kâra geçti.
Birde ihraç yapiyo deli gibi.
Çok iyi yerlere hýzla yükselir.
Piyasada hissede toplu.fazla bisey kalmadý dolaþýmda.
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn 4.20 4 40 arasýna gelmesi lazým bu haberle.kasým sonuna kadar ödenecekmiþ .ozamana kadar büyük çýkýþ olmasý lazým.Bu haberle kaðýdýn çýkacaðý kesin.Bugünkü fiyatta artýk göreceði en düþük fiyat olacaðýna göre.Yarýn sabah çok sert yukarý hareket olur.Sonra kar satýþý.sonra orta hýzla tekrar yukarý![]()
Ne saçmalýyorsun dostum sen borsa da düþüþ olmasa bu hisse zaten 5 üstünde idi ederi bile 10 TL fazla buraya saðlam bir spk girerse sen filimi ozaman izle?
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþým borsada düþüþ olmadan bu hisse 4.60 dan 4e düþtü.Düþüþle beraber 3.5 oldu.Ayrýca her hissenin speði var zaten.Hiç biri birbirine karýþmaz.Birde ben 4.20 4.40 ý bugün için söyledim.Uzun vade için deðil iyi oku.Uzun vade için herhangi rakam vermedim.Orta hýzla yukarý dedim.Sen galiba 4.20 yi hedef dediðimi sandýn.
hatek her zamn hyal kýrýklýgýdýr boþuna heveslenmeyýn grafýge bakarsanýz anlarsýnýz
noldu hedefýne bugunki ne guzel demiþler ne kadar sallarsan salla dona düþer son damlaendeks kagýdýmý ki endeksle hareket edsýn tamamen spekülatif...böle guzel bi habere ndn gýtmýyor ndn kýmse girmiiyor çünki sütten agzý yanan yogurdu üfleyerek yer spegin merhametine kalmýþ o nederse o olur þirket istedýgý haberi yollasýn
Yer Ýmleri