Patladi ;)
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.30 dan daldik. Belki bidaha indir kaldir yaparlar
Basladigi yere dondu zaten..daha asagi nereye gelcek..acik satanlar yerine koysun 2 gun sonra gene 4.50 ustune atar
3.67 den 4.40 tavan olup dönmüþtü.hemde 3.5e düþmüþtü. 1bucuk ay sonra ve daha sonralarýda kapanýþ yaptýðý yere kadar çýkýp döndü.ayný þeyi yaparsa 4.44 e kadar çýkar tabi nerden döner bilmiyorum.belki 4e düþecek.1 2 aysonra felan 4.44 olur ama þimdi düþüþ nerde durur bilmiyorum..benim nacizane tavsiyem çok düþtü diyip girmeyin.çünkü hatek her sert çýkýþtan sonra çoook düþüyor.
Þirket e bakinca bu nasil olur diyorum adamlar urettiklerinin %90 nini ihraç ediyor üretim yetersiz deyip artirmak için izin alýyorlar ve hisse mal varlýðýnýn yatisi etmiyor eðer 3 aylýk bilanço da kar gelirse ne yapacaklar anlamýyorum bi yerde patlayacak o zaman ben hissede olacaðým normal þartlarda bir hisse senedi kendi hisse sayisi kadar kar yaparsa defter deðerinin 2-3 kati olmasi gerekir ama bu kari surekli hale getirdigini göstermesi gerekir onu ispatladiginda inþallah burada olacaðým sizide beklerim
Yer Ýmleri