Blançoyu inceleyen varmý acaba
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Blançoyu inceleyen varmý acaba
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki Milletin elinden son kalan hisseleri topluyorlar, dün bariz 3,90 da bugün 3,8 de alýyorlar gibi ve epeydir þirkette alým yapmýyor, neler olacak çok merak ediyorum.
3.90 3.80 bu hafta 3.70 3.60 gidecek gibi.grafikte omuz baþ omuz yaptý.(4 kapattýðý zaman ) çýkacak diye aldým. Sanýrým çok kiþi aldý.Çünkü iþlem adedi artmýþtý o günler. çýkmayýp aþaðý dönünce 3.90 lardan satmak lazýmdý.Daha aþaðý gider bence.5 e gittiðinde bile 3lere düþmüþtü. düþünce iyi düþüyor sonra geri çýkýyor nasýlsa bekleyez.
Kademelerde ilginç haller var, yarýn tavan olursa þaþýrmam.Kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Uzun zamandýr hatek alýp satan birisi olarak yazýyorum.Hatekin pek kademesi yoktur. 3.75 alýþ 3.90 satýþ fiyatý bile görülür.Hatek cok fazla böyle hareket yaptý bugüne kadar.Eski fiyattan 4.40 tavaný gorü 3.80e düþtü.Bugünde benzerini yaptý..Daha önce ayný hareketleri tekrarlayýncada yazmýþtým. Hep ayný þeyiyapýyor 1 ay sonra gene görür diye. Haklý çýkmýþtým.Þimdi gene diyorum. 1 ay kadar sonra 4.10 görülür.Buarada böyle hareketten sonra 3-4 gün düþtü herzaman.grafiklerde bakarsanýz görünüyor.1. yýllýk grafikte daha belli olur.
Yer Ýmleri