Adamlar 5-10 bin lot için takla atýyorlar. Aþaðýda da yukarýda da satan yok diyeceðim ama zaten dýþarýda çok hisse yok ilk 5 kurum %90 nini almýþ bakalým neler olacak merak ile bekliyorum. Þirketin alýmlara ara vermesi de çok ilginç
4 liranýn üstünden sürekli satýþ yapýyorlar.neden acaba.....küçük yatýrýmcýlara mal satýp bedelli mi açýklayacaklar.
bedelli yapmak isteselerdi temettü odemezlerdi. zaten hissenin %80 ni patronlarýn. beddelli yapsalar bile iyi birþeyler için yapýlacak demektir. 4 liranýn üstünde küçük yatýrýmcý almamýþtýr. dün 500 bin hacim bugün 50 binlot çok garip .inþþþþþaaaaalllllah zamaný gelmiþtir ve çýkar
Gidecek olsa þimdiye kadar giderdi .Kaç kere çok çýkýp geri düþtü.Bence bu son çýkýþ düþüþ kötü bihareketti.Ayný gün çok düþtü.ertesi gün 2000 puan çýkan borsada kýmýldamadý.Bence asagý gidecek biraz daha. Geçen yazdýðým gibi.1 ay sonra 4 lere çýkar.sonra tekrar 3.70 lere gelir.Aylardýr ayný.ytd.
Çýkýþtan önceki günde yazmýþtým bariz þekilde 3,8 sonraki gün 3,9 da bariz alýmlar olmuþtu yine 3,8 de ayný þekilde toplama var gibi dýþarda pek bir hisse yok o yüzden bu durumlar yaþanýyor, þirkette alým yapýyordu o da durdu yani organize birþeyler olacak gibi, acabaðý hisseyi þirket alýmý ve birilerinin yardý mý ile yukarý sürüp o sýrada patronlardan 2 tanesinin satýlabilir hale getirdikleri hisseleri mi piyasaya surecekler hisse sayisi yaklaþýk 4 milyondu yani kolay kolay satýlmaz o yüzden birþeyler yapýlmasý gerekir diye düþünüyorum.
Benden baþka yazan yok, yoksa bu hisseyi sadece ben mi biriktiriyorum. Arkadaþlar çorbayý tek baþýma icemem gelin oturun azicikta siz nasiplenin 😀 adam akýllý bir cikis yaparsada gelip fikir uretmeyin
Alabao bayadýr hatekte bekliyorsun.Senýn adýna sevindim. Bugün güzel çýkýþ olmuþ.Umarým 4.40 üstü verip aþaðýdan geri almýþssýndýr.Ben arada alýp sattým ama sen uzun zamandýr burdasýn.Sence ne yapacak devammý edecek yukarý yoksa herzamanki gibi çok çýkýp döndüðü günün devamýnda 2 3 gün aþaðýmý?
Yer Ýmleri