| Özet Bilgi |
2016 YILI OLAÐAN GENEL KURUL TOPLANTISI ÇAÐRISI |
| Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? |
Hayýr |
| Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? |
Hayýr |
|
|
Genel Kurul Çaðrýsý
|
| Genel Kurul Tipi |
Olaðan Genel Kurul |
| Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi |
01.01.2016 |
| Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi |
31.12.2016 |
| Karar Tarihi |
01.03.2017 |
| Genel Kurul Tarihi |
23.03.2017 |
| Genel Kurul Saati |
11:00 |
| GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih |
22.03.2017 |
| Ülke |
Türkiye |
| Þehir |
HATAY |
| Ýlçe |
ANTAKYA |
| Adres |
ANTAKYA-ÝSKENDERUN YOLU ÜZERÝ 28. KM TOPBOÐAZI MEVKÝÝ HATEKS HATAY TEKSTÝL ÝÞLETMELERÝ A.Þ. TOPLANTI SALONU |
|
Gündem Maddeleri
|
| 1 - Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý, Genel Kurul Toplantý Tutanaðý'nýn ve hazýr bulunanlar listesinin imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi |
| 2 - 2016 yýlýna iliþkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Baðýmsýz Dýþ Denetim Raporu'nun ayrý ayrý okunmasý ve görüþülmesi, |
| 3 - 2016 yýlýna iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý |
| 4 - 2016 yýlýna ait Yönetim Kurulu'nun kâr daðýtýmýna iliþkin teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý |
| 5 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin 2016 yýlý, muamele, fiil ve iþlerinden ötürü ayrý ayrý ibra edilmeleri konusunda karar oluþturulmasý |
| 6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Seçilmesi ve Ücretlerinin belirlenmesi, |
| 7 - Yönetim Kurulu'nun; Türk Ticaret Kanunu'nun 399. maddesi ve sermaye piyasasý düzenlemeleri uyarýnca Þirketin 2017 yýlýna iliþkin denetiminin yapýlmasý hususundaki baðýmsýz denetim kuruluþu seçimine iliþkin teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý, |
| 8 - Þirket'in Ücretlendirme Politikasý doðrultusunda Yönetim kurulu üyelerinin ve üst düzey yöneticilerin ücretlendirme esaslarý hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi, |
| 9 - Þirket tarafýndan gerçekleþtirilebilecek baðýþ sýnýrýnýn belirlenmesi hususunun görüþülerek karara baðlanmasý ve Þirket tarafýndan yýl içinde gerçekleþtirilen baðýþlar hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi. |
| 10 - Þirket tarafýndan 3. Kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin ve ipotekler ve bunlarýn karþýlýðýnda elde edilen gelir veya menfaat hususunda ortaklara bilgi verilmesi, |
| 11 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 Sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliðinin ekindeki "Kurumsal Yönetim Ýlkeleri"nin (1.3.6) maddesinde belirtilen iþlemler hakkýnda bilgi verilmesi |
| 12 - Þirket tarafýndan, þirketin yaygýn ve süreklilik arz eden iliþkili taraf iþlemleri hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi , |
| 13 - Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî yakýnlarýna, Þirket veya baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek nitelikte iþlem yapabilmeleri, Þirketin faaliyet konusuna giren iþleri bizzat ve baþkalarý adýna yapmalarý ve ayný tür iþleri yapan þirketlerde sorumluluðu sýnýrsýz ortak sýfatýyla da ortak olabilmeleri ve diðer iþlemleri yapabilmeleri hususunda Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396. maddeleri uyarýnca izin verilmesi. |
| 14 - Dilek ve Temenniler. |
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
|
|
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
|
| EK: 1 |
ilan 2016 Olagan GK.pdf - Ýlan Metni |
|
|
Yer Ýmleri