Vay be, bir anda endeks kaðýdý oluverdi! [emoji3] speck debelenip durma. Mal lýðýn lüzumu yok.
Vay be, bir anda endeks kaðýdý oluverdi! [emoji3] speck debelenip durma. Mal lýðýn lüzumu yok.
Bu tahtada yabancý olma ihtimali, Marsa insan gönderilme ihtimalinden daha zayýftýr. [emoji3] (Bana göre) Onlar pala býyýklý yabancýdýr.
Þu olabilir, yukarýda arkadaþ bahsetmiþ, ortaklýk felan diye, zaten þirket sahipleri de hisselerini satýlabilir duruma getirmiþ, yeni ortak alýmý olabilir. Belki.
Derinliði olmayan bir hissede (eðer þirkette ortaklýk yada tamamýný alým düþünmüyorlar ise bulunmazlar) imkansýz demeyeyim ama, çok zor. Yýl sonu bilanço önemli. Pd/dd yi koruyabilecek mi? Þirket sahiplerinin hisselerini satýlabilir duruma getirmeleri bana göre sadece kafa karýþýklýðý yaratýp, hisseye yapýþan çoook eski ortaklarýný yollamak istemeleridir. Hoþ çok fazla kalan da olduðunu tahmin etmiyorum. 10 yýldýr dümdüz etmiþler hisseyi. Grafik resmen aðlamýþ.
SON ÇARE EXPO 2021 OLABÝLÝR!
Endeks dýþý hisseler tarihi zirvelerini geçip yeni zirveler yaparken Hatek halen 2011 zirvesinin (30 TL) uzaklarýnda seyrediyor. Üstelik ederi olan kýymetli bir þirket. EXPO 2021 Nisan ayýnda Hatay da baþlayacak ve 6 ay sürecek. Hatek yatýrýmcýsýnýn 2021 de yüzünün gülmesini temenni ediyorum.
YTD.
Yer Ýmleri