Ýyi de bu kadar/böyle yazmanýzdaki maksat nedir.?! Yazdýklarýnýzý okuyanlar: Almýþsa satmasýnlar mý? Satmýþlarsa daha yukardan geri mi almaya çalýþsýnlar? Almayanlar tavanlara alým mý yazsýn? Satmayý düþünenler (sizin gibi!) vaz mý geçsin?
2 yýl önce 4-5 TL da iken, "cezalý bir kaç yýlý daha var bana göre" yazdýðýmý hatýrlayanlar olacaktýr. 1-2 yýlý o zaman çok görmeyip alanlar bu fiyatlardan satanlar da ; para lazým deðil gelecek bilançosuna ve þirkete güveniyorum satmayacaðým diyenler de hayrýný görsün. (Bugün, PD/Dd'ne göre 0,50 lerde olan baþka hisselere de þimdi en fazla bir kaç yýlý var diyorum ama al-sat-tut demiyorum! farkýndalýk olsun diye yazdým) Hayýrlý geceler.
Yukarýda yazýlan dan ne çýkardýnýz? Sizi de tebrik ederim bu arada 1-2 yýlý daha var dediðiniz için. Þimdi 50000 e gidecek dese bekleyecek misiniz? Satýþ yerini de bi zahmet kendiniz belirleyin. Sizin gibi satmayý düþünen demiþsiniz, bunu hangi kelime/cümleden çýkardýnýz. Polemik olsun diye yazmadým ama bu öfke niye?
1-öfke yok
2-Ben, Hatek e 4'lerdeyken bir kaç senesi var demiþtim. (Pd/Dd:0,35 lerdeydi geçmiþ yazýlarýma bakýlabilir. )
3-Satmayý düþünenler demiþim; satmasýnlar mý? (Sizin gibi!) demiþim. (Parantez içinde ve sonunda da ! iþareti olan "sizin gibi" yi niye ( ) içine aldýðýmý ve sonuna ! iþareti koyduðumu kendi yazdýklarýnýz içinde arayýn .... Satmayacaksýnýz ya hani. Öfke yok, yazýmda uslubunuza dikkat çektim. Hatek'in nereye gideceðini ben sizin gibi! öngöremem. "Alýrken kazanmak isteyen taraftayým." Çünkü, alýrken kazananlar nerden satarsa satsýnlar kâr yazarlar portföylerine. Alýrken kazananlarýn Sabýr/risk algýsý ve yatýrýmcý profiline baðlý (Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir. Farkýndalýk olsun...)
Bu hissenin müdavimi , kasvet kardeþimiz , hiç yorum yazmaz oldu. Doðrusu , yorumlarýný dikkatle okuyup , yararlanmaktaydým.
Niye , bu hisseye kimse yorum yazmýyor. Ky. nin elinde bu hisseden , hiç mi yok
Bu hisseyi taþýyan , bir ben mi kaldým ?
Deðerli yalnýzlýk mýdýr bu ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yer Ýmleri