Bizim aç patronlar seviyesiz hareketlere devam ediyor....
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Bizim aç patronlar seviyesiz hareketlere devam ediyor....
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Eþþeðin bi tarafýna su kaçýrdý bu arap patronlar...
O kadar ahlaksýz bir yönetimi var ki yeminle insaný borsadan soðutur... 11 yýldýr insan kendinden olana!!! kendi hissesine nasýl tecavüz eder, canlý örneði hatek...
09/11/2021 9aylýk bilançonun son günü.Beklentileriniz nedir bilançodan arkadaþlar....
yatýrýmcý umutsuz herhalde .ses seda yok.O zaman bende uyuyayým..
Kardeþ bilanço milanço hikaye, þ.sizlerin istedikleri mal gelmedi, birde tahtaya baþka bir grup dadandý, patron iltisaklý grup diðer grupla savaþ halinde. Patron iltisaklý grubun yapmadýðý pislik kalmadý. Ortak satýþlarý senaryosu mu dersin, ortaklarýn yönetim kurulunda suriyedeki fabrika iç savaþ nedeni ile çalýþmýyor, zarar gösteririz bak haaa tehdimi, ne istersen var bu ahlaksýzlarda. (Gösterilecek zarar Sanýrým 40 milyon TL idi)
Dediðin çok doðru.Ýyi gelen bilançosu,1 ay sonra Hatay'da baþlayacak expo varken yürümemesi bencede tamamen patron kaynaklý.
Ama ben zamanýnda cimbetonda o hatayý yaptým 30,00 TL civarý aylarca süründürdü.Hepimiz býkýp verdik.Sonra 530,00 TL gördü.En iyisi günlük takip etmemek.Günlük takip ettiðin an biþekilde elinden kaptýrýyorsun...
kardeþ 1 senelik geriye doðru okudum formu..hep 2 grup var ,hep patronlar þöyle böyle..senden baþka yazanda yok.o gruplardan birisin herhalde muhtemelen..maliyetlerinden bahsetmiþsin bir yerde..çok düþük.Allah daha çok kazanç versin..hatek in 1 yýllýk deðer aralýðýna baktým 11,15 den 30,44 tl ye çýkmýþ..3 katý nerdeyse ..senin maliyetlerde düþük elinde kaldýysa 5-6 katý da sen ekmek yedin..daha pisletme yemek yediðin kabý..baþka yerde tatmin et kendini..kul hakkýna girme..iþin gücün rast gelsin
Yer Ýmleri