-

Originally Posted by
mühendis ankara
aynen dostum, özellikle yeni yazanlardan güzel bir paylaşımı olana teşvik olsun diye bir itibar vermiştik. millet adamı sorguladı. "daha yeni üyesin, az yazmışsın, profilinde nasıl "tanınan biridir" gibi bir ibare var. bunun sırrını bize de söyle." dediler.
adam ağzı sıkı çıktı en azından, failin ismini vermedi....

Adamın tüm gönderi sayısı; koparmada ve toplamda 2 (İKİ) ...Sistem diyor ki: o kadar itibarlı ki puan vermek anlamsız...hemen anlıyorum...bizimkiler (atıcı partisi) adamı mühürlemiş...açılmadan iade...arkadaş toplamda 2 gönderi ile forumun müdavimi olmuş...emekliliği gelmiş...

-
Sonra da diyoruz ki...kampanyamız var...altı diş birden...diş çıkartmak isteyenler el kaldırsın diye...

-
günaydın dostlar.bist te bu gereksiz düşüş ve dövizdeki gereksiz yükseliş son bulsun artık.tabi gereksiz ise
-
Bizim Atıcıların mermi gücünü ileride bir 6 ay sonrasını düşünemiyorum bile...siz o zaman görün cümbüşü...
-

Originally Posted by
mühendis ankara
aynen dostum, özellikle yeni yazanlardan güzel bir paylaşımı olana teşvik olsun diye bir itibar vermiştik. millet adamı sorguladı. "daha yeni üyesin, az yazmışsın, profilinde nasıl "tanınan biridir" gibi bir ibare var. bunun sırrını bize de söyle." dediler.
adam ağzı sıkı çıktı en azından, failin ismini vermedi....

bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
izci
Bizim Atıcıların mermi gücünü ileride bir 6 ay sonrasını düşünemiyorum bile...siz o zaman görün cümbüşü...
tek bir defada 11 dişi tamamlayacak millet
bir halt olacağı yok.
-
Bu puan işini fazla dillendirmeyin yönetim el koyarsa vay halimize
-

Originally Posted by
ayhan53
tek bir defada 11 dişi tamamlayacak millet
Suan tek başıma 846 diyorum başkanım
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri