-
-

Originally Posted by
hayat2000
Sevgili Cüneyt; hafif soğuk algınlığı var o da unutkanlık yapıyor. Pazar günü 3 hisse seçip yarışmaya katılacaktım lakin hiç de adetim olmayan bir şekilde akşamdan uyumuşum. Sabah kalkınca tahminlerimi yaparım diye düşündüm. Kalktığımda saat sabah 11'i geçmişti

Fırça yemiyeyim diye sadece akşamları ortaya çıkıyorum

Haftaya katılırım. Ancak yine de profilimi bir dürtün belli olmaz gene unutmayayım

Üstad gelmiş geçmiş olsun.
Sağlığınıza dikkat edin. Acil şifalar olsun.
selamlar
-

Originally Posted by
hayat2000
Sevgili Cüneyt; hafif soğuk algınlığı var o da unutkanlık yapıyor. Pazar günü 3 hisse seçip yarışmaya katılacaktım lakin hiç de adetim olmayan bir şekilde akşamdan uyumuşum. Sabah kalkınca tahminlerimi yaparım diye düşündüm. Kalktığımda saat sabah 11'i geçmişti

Haftaya katılırım. Ancak yine de profilimi bir dürtün belli olmaz gene unutmayayım

Cüneyt abi o iş bende, hafta sonu benden çekeceği var sn hayat2000 in ........silkelen ve kendine gel TERLİKÇİ
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 
:
-

Originally Posted by
MR&MRS
Cüneyt abi o iş bende, hafta sonu benden çekeceği var sn hayat2000 in ........silkelen ve kendine gel TERLİKÇİ

süper...
-

Originally Posted by
demokrat76

bu çok iyiymiş.başka kardeşi varsa bizim muco ya koruma lazım.bal getirmez ama her yıl temettü verir artık.
bedelsizde verir mi üstat
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 
:
-

Originally Posted by
ayhan53
Dereceye girenleri tebrik ederim.
-

Originally Posted by
MR&MRS

Şu anda kaynamış zencefille limon karışımı içiyorum. Sabaha birşeyim kalmaz. Eksik olmayın arkadaşlar
-

Originally Posted by
hayat2000

acil şifalar diliyorum sayın hayat2000, geçmiş olsun.
terliklerinizin hepsini yarışmacılara atmadınız umarım, terlikleri giymeyi unutmayın, sağlık önemli.
en yakın zamanda sağlık ve afiyet içerisinde aramızda görmek dileğiyle,
hayırlı geceler...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri