-
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
-

Originally Posted by
MIHNANA
Afrin'de 8 şehidimiz 13 yaralımız varmış.
Şehitlerimize Allah rahmet, eylesin, mekanları Cennet olsun, Rabbim yakınlarına sabır versin. (amin)
Eğer sıcak yuvamda, ailemin yanında bunları yazabiliyorsam bu onların sayesindedir.
Sehitlerimizin mekani cennet olsun, nur icinde yatsinlar yigitlerim. Allah yaralilarimiza acil sifalar ve yakinlarina büyük sabirlar versin.
Aslinda sivillere 24 saat süre vereceksin, cikan cikacak cikmayanda onlardan deyip tas üstünde tas omuz üstünde bas birakmadan yer ile bir etmek lazim kahrolasi terör yuvalarini. Yoksa daha cok zaiyat olur.
-
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu
TÜRK'ÜM diyene...

-

Originally Posted by
MIHNANA
Şehitlerimize Allah rahmet, eylesin, mekanları Cennet olsun, Rabbim yakınlarına sabır versin. (amin)
Eğer sıcak yuvamda, ailemin yanında bunları yazabiliyorsam bu onların sayesindedir.
"İnna lillahi ve inna ileyhi raciun"
Allah rahmet eylesin... Kalanlara Allah sabırlar versin.
İnşallah daha fazla şehit vermeyiz...
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu
TÜRK'ÜM diyene...

-

Originally Posted by
MIHNANA
Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına da sabırlar diliyorum..
Cumamız mübarek olsun.. En güçlü silahımız duamızı bu mübarek günde askerlerimize yollayalım..
-
SERMAYE ARTIRIM HABERLERİ
FLAP – Şirket sermayesinin 31,25 milyon TL’den %100 bedelsiz olmak üzere 31,25 milyon TL artışla 62,5 milyon TL’ye çıkarılmasına karar verildi.
GSRAY – SPK, Şirket sermayesinin 108 milyon TL’den %400 bedelli olarak 432 milyon TL nakden olmak üzere 540 milyon TL’ye çıkarılması başvurusunu onayladı.
SANKO – Şirket sermayesinin 80 milyon TL’den %12,5 bedelsiz olmak üzere 10 milyon TL artışla 90 milyon TL’ye çıkarılmasına karar verildi.
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
didim2010
Tebrikler Arkadaşlar
Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.
-

Originally Posted by
nugurlu
arkadaşlara tebrikler....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri