Originally Posted by
cashhflow
Sonuç çok iyi çýkýyor neden kötü sonuç çýkaracaðýný varsaydýnýz? Birde para atma deneyine katýlýyorum ancak sizlerdeki sistemler farklý periyotlarda da iyi çalýþýyor mu? Deneyimleriniz çok bu konuda bildiðim kadarýyla deðerlendirmenizi rica ederim. Teþekkür ederim.
iyi çalýþmasý görece bir beklentý yani ne kadar puana iyi diyeceðinize baðlý ama totalde karlý puan üretiyor tabiki.
sermaye birleþtirme olayýný ben kullanýyorum farklý býr býcýmde bununla ilgili excelde denemeler yaptým.
çok sýk iþlemde verimlilik güzel az iþlemde verimlilik kötü çýkýyor.
sisteminizin mantýgý biraz önemli gerçekten optimize bir sistemmi yoksa hemen hemene her harekete karþý duyarlý bir sistemmi vs gibi birçok durumu var
bu biraz tecrübeyle alakalý tarif etmesi zor býr durum aslýnda cogu durumu yasayarak görüyorsunuz örnegýn gaplerde veya sert düþüþlerde sistem bir hareket yapýyormu.
ne biliyim ne kadar puan yatay harekette sistem zarar etme eðiliminde vesaire baya detaylý bir konu.
20 30 sinyal görünecek sekýlde fotograf çekersenýz sisteminizin ne tarz hareket ettiðine bakabýlýrýz.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri