durun kategorize edelim önce..bende meslek hastalýðý..
ilk grup; baþlýkta yazdýðý gibi, sistem karþýlaþtýranlar.
daimi üyelerden oluþuyor, forum sakinleri, efendi insanlar.
fikrin öfkesine gem vur, fikirsiz öfkeden uzak dur diyenler.
ikinci grup; sistem karþýlaþtýranlarla dalga geçenler.
bir kýsmý daimi üye, bir kýsmý ayýp olmasýn diye yan nickten vuranlar, bir kýsmý da gerçekten yeni üye, twitterdan duyup gelenler gibi duruyor. hoþgeldiniz
bunlar beyaz adam mucizelere sahip olduðunu söylerse, ona okumu ya da baltamý fýrlatýrým. sözünde doðruysa, kalbi bile kýrýlmayacaktýr; yalancýysa ölecektir diyenler.
üçüncü grup; dalga geçenlere tepki gösterenler.
bunlarda dalga geçilenlerin kendisi, dalga geçilenlerin yan nickleri ve dalga geçilenlerin twitter takipçilerinden oluþuyor.
yan nickler çok belli etmiþler ve kim olduklarýný herkes anlamýþ zaten. yan nicklerin ve destekçilerin sakire çay veren çaycýdan farký yok.
dördüncü grup: suskunlar.suskunluðunuz asaletinizden mi yoksa aklýnýza bir þey mi gelmiyor diye sormak istiyorum.
herkesi ilk gruba davet ediyorum.
biz evrende bir toz zerresiyiz, dert ettiðimiz þeyler ise, toz zerresi bile deðil.
býrakýn insanlar repaint yapsýnlar, býrakýn 50k toplasýnlar takýlmayýn böyle þeylere yahu.
kolpa ise size bir zararý yok. doðru isede olmaz.tr da milyar tl dünyada trilyon dolarlýk piyasa var.herkese yeter.
sosyolojiyi biraz da matematiksel kafa yapýsýnýn vermiþ olduðu bir yargýyla "toplumsal fizik" ismini takan comte'nin mezar taþýnda þu yazýyor.
"Ýlke olarak aþk, temel olarak düzen, amaç olarak ilerleme"
herkesin amacý ilerlemek olsun, herkes düzene uysun.
Orhan Hocam cok guzel yazmissin. Parti kur oy verelim
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayýn Andromeda ;
Epsilon alt ve üst tanýmlarýnda j=0 bar baþlangýcýmý yoksa sinyal oluþunca deðer rakamýný mý ifade eder.
n: tanýmý sayýlý bar içerisinde ölçüm sýnýrlamasýný mý saðlar,,
basitçe
ma5 >ma21 long
ma5 < ma21 short örnekleme yapma imkanýnýz var mý ?
tþk
Bir de çalýþtýðý kurumun topikine ilgi olmayýnca burayý mundar etmek isteyenler var, þahsen tanýdýðým insanlar.
Malesef bunu baþardýlar.
Üyelerden biri sýnýf arkadaþýmdýr, aile sorunlarý yüzünden yurda döndü, bulaþma dedim ama bulaþmýþ.
Türkiye piyasalarýný incelemesini ben rica ettim. Saðlam kütüphanesi var.
Eski tayfanýn bildiði gibi biz dostluða saygýya önem verirdik. Bir çok þeyi menfaat beklemeden yaptýk.
Yetiþtirdiðimiz insanlar þu an piyasada yüksek rakamlara transfer teklifi alýyor.
Aþaðýdaki linkte bir üye para teklif ediyor, iþimizi býrakýp onun talebini yaptýk, sorun bakalým para almýþmýyýz.
Linkte çocuðun sistem detaylarý var. Orayý kýrpýp göndericem.
https://vimeo.com/294315410
No more HISSENET
Þirket devir iþlemleri bitince forumu eski günlerine çevirir miyiz diye düþündük, malesef imkansýz.
Baþka çözümler üzerinde düþüneceðiz.
Önerisi olan varsa buyursun gelsin.
Son düzenleme : Tiberius; 10-10-2018 saat: 11:45.
vahap beyaz, ahmet çakar ....
forumun belki tek seviyeli kýsmý burasýydý, aðýr toplar burasýný boþ býrakýnca durum bu hale gelebiliyor. forumun blog kýsmý var, orada ideal baþlýðý ile blog açýlabilir; okuma herkese açýk, yazma sýnýrlý üyeye açýk olabilir. yada okuma ve yazma herkese açýk olmayabilir.
Twitter'dan kitli hesap ile tanidiginiz ve uslubunu begendiginiz kisilieri ekleyip istediginiz ortami saglayabilirsiniz. Fake olmayan pek cok hesabin Twitter'da kullandigi nick'de ayni zaten.
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayýn Tiberius
özellikle sezai bey ve size , yardýma ihtiyacýmýz olduðunda hiç bir menfaat beklemeden yanýmýzda olduðunuz için yardýmýnýzý esirgemediðiniz için teþekkürler , allah razý olsun
directfn ile ilgisi olmayýp forumda sorulanlara hiç bir menfaat beklemeden yardýmcý olmaya çalýþan bearbull - y koç -orhan akdoðan - kosa -çaðlar -cihangir nick li arkadaþlarada teþekkür ederim onlardan da allah razý olsun
ideal ekibinden kendisine yardýmcý olmadýklarý düþünen arkadaþlarý metatrader in türkiye ofisini aramalarýný onlardan metarader de bir indikatör ve expert yazmak istiyorum bana yardýmcý olabilirmisiniz diye talepte bulunmaya davet ediyorum![]()
Yer Ýmleri