Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2798 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. whatsapp mesajın üzerine resmi attım Erhan.

YKOC - O1

sarı çerçeveyi canlıda gözlemledim.

vahap beyaz, ahmet çakar ....

2. Merhabalar
    bol bol ekran görüntüsü izliyoruz sayın tiberus;
    bu güzel sistemleri yapanların eline sağlık, bereketlerini görsünler.
    Bizlerinde bu tip verimlere yakın yada daha yüksek dizaynları oluşturmak için sayısal görsel içeriği olan paylaşımlara ihTiyaç duyuyoruz....

bAHSETTİNİZ EĞİTİM KONULARI İÇİN NET BİR TARIH OLUŞTUMU ?

esenlikler diliyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by cem_songa Yazıyı Oku
    Merhabalar
    Bizlerinde bu tip verimlere yakın yada daha yüksek dizaynları oluşturmak için sayısal görsel içeriği olan paylaşımlara ihTiyaç duyuyoruz....

esenlikler diliyorum..
    Selamlar,
    Bu sistemlerin sahibi olan arkadaşlar 4 sene önce zarar ediyorlardı şu an ikisi de çok iyi seviyeye geldi.

YKOC yaptığı sistemleri gerçek piyasada test etmem ve yorumlamam için bana gönderiyor, ben de yorumluyorum.
    Erhan resim paylaşmıyor ama whattappdan gerçek bakiye resmini gönderiyor.

Erhan, sistemini çok kaliteli görmememle birlikte para kontrolu ve getiri eğrisiyle uğraşarak ciddi mesafe aldı ve sistemden kazancı dudak uçuklatacak seviyede. 200 lot bağlıyor, son 10 günde 137,000 TL kazanç sağladı. Bir sistem kullanıyor.
    YKOC 6 sistem bağlıyor fakat henüz yüksek montanlı iş yapmıyor.

Erhan'ı bilmiyorum ama YKOC'u iyi tanırım, sistem satma kiralama gibi bir niyeti kesinlikle yok, hobi olarak başladığı olayı bu seviyeye getirdi.

Bu arkadaşlar diğer arkadaşlarla neyi ne kadar paylaşmak ister onu bilemem.
    Zaten temel mevzularda önemli paylaşımlar yapıyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Bu sistemlerin sahibi olan arkadaşlar 4 sene önce zarar ediyorlardı şu an ikisi de çok iyi seviyeye geldi.

YKOC yaptığı sistemleri gerçek piyasada test etmem ve yorumlamam için bana gönderiyor, ben de yorumluyorum.

Erhan, sistemini çok kaliteli görmememle birlikte para kontrolu ve getiri eğrisiyle uğraşarak ciddi mesafe aldı ve sistemden kazancı dudak uçuklatacak seviyede. 200 lot bağlıyor, son 10 günde 137,000 TL kazanç sağladı. Bir sistem kullanıyor.

Erhan'ı bilmiyorum ama YKOC'u iyi tanırım, sistem satma kiralama gibi bir niyeti kesinlikle yok, hobi olarak başladığı olayı bu seviyeye getirdi.

Bu da sevgili Erhan'ın hafta içinde bana gönderdiği whatsapp mesajı.
    Tam bir başarı öyküsü, azmin tutkunun getirdiği yer.

5.  Alıntı Originally Posted by Tiberius Yazıyı Oku
    Selamlar,

Üstad sistem teknikleri konusunda ileri detay vermeyi cok doğru bulmuyorum; yaptiğimiz işin tek cümlelik tanimi başkasinin cebindekini almaya uğraşmak. Ve bu yolda karakteristik yönteminiz varsa başarili oluyorsunuz.

Kendi adima bu iş hala hobi düzeyinde evet. Hobi düzeyinde derken tabiki bu sistemlere 1 lot bağlayarak ilerlemiyorum biliyorsun, ancak hobi düzeyinden cikip profesyonel alana gecebilmesi icin cok farkli detaylari da degerlendirmek gerekiyor, araci kurum düzeninden tut piyasanin derinliğine kadar bir cok detay. Zaten bu yüzden Erhana da sistem cogaltmasini tavsiye ediyorum. 200 kontrat malı değil tek sisteme şu anki düzende ben 6 sisteme de bağlamiyorum. Yillarini gözünü kirpmadan ekran izleyerek geciren birisi olarak benim için şu an kabul edilebilir düzey sistem başina 10 -15 kontrattir. 30-40 bandina ciktiğim da oldu ama kaldirmiyor piyasa. Ekran izleyenler bilir piyasanin en son 85 lere indiği gün kademeler 3-5 kontratla boşalmişti. İşin icinde para varsa en kötüsüne her zaman hazirlikli olmak gerekiyor, dolayisiyla bu iş ancak bahsettiğim diğer detaylari da çözüme kavuşturduğum zaman hobi olmaktan cikacak.

Alıntı Originally Posted by cem_songa Yazıyı Oku
    Merhabalar

esenlikler diliyorum..
    piyasa artı ise long olan bir sistem yazın. piyasa eksi ise short.

gerisi çorap söküğü gibi gelir.

7. teşekkürler

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •