Ýnþallah hocam bekliyoruz 4 gözle
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaþlar grafik verisi indir denemek istedim.
indirdi birde baktým geçmiþ datalarýmýn tümünü silip yeniden yüklemiþ.
Bütün datalarým gitti.
elinde olan var oncelýkle výop
daha sonra pay vadeliler vesaire ne varsa
bana atabilirmi rica etsem
erhanacikgoz1@gmail.com adresindeyim.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Bir arkadaþ sizin konuya eklemiþti bir link sanýrým iþ görür .
https://drive.google.com/uc?id=1TKeW...xport=download
Herkese merhaba arkadaþlar kolay gelsin. Ben de KOZAA için az buçuk bi sistem yazmýþtým(Ýlk sistemim bu arada). Kasým ayýndan itibaren kullanmaya baþladým. Gerçi henüz ufak lotlarla biraz deneme yapýyorum sayýlýr. Bilmediðim çok þeylerin var olduðunu forumun baþlýðýný gördükten sonra okumaya baþlayýnca farkettim. 1 haftada hemen hemen hepsini okudum. Çok güzel deðerli þeyler paylaþmýþ arkadaþlar. Özellikle Erhan Beyin yazdýklarýndan çok faydalandým. Yazýlarda sürekli sistemin mantýklý, tutarlý olmasý gerektiðinden bahsedilmiþ. Þimdi resimlerini de atacaðým da iyi, mantýklý tutarlý bi sistemde nelerin güzel olmasý lazým? Mesela her zaman en iyi kar getiren deðerler aslýnda göründüðü gibi deðil deniyor. MaxDD diye bir deðer varmýþ, biraz araþtýrdým ama çok da anladým sayýlmaz. Aslýnda mantýklý ve tutarlý MaxDD deðeri kaç olabilir veya yüzdesi mi vardýr? Bu tarz sorular aklýma geliyor. Burasý umuyorum ki bu meselelerin konuþulduðu bi forum. Bir de sistemi inceleyince aslýnda güzel eklemeler çýkarmalar yapýlabileceðini farkediyor insan
Onlarla alakalý sorular geliyor aklýma. Yardýmcý olacak arkadaþlar varsa sevinirim
. Mesela ilk olarak sistemimin o deðerlerinin nasýl olduðunu belki yorumlarsa arkadaþlar güzel olur.
kozaa ekran2.jpg
Erhan yeni gördüm yarýn göndereyim hepsini SM-A105F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Resimleri hizliresim sitesine upload edin buradan iyi gorunmuyor
Bileske getiri den bakin sisteminize max dd tepeden en buyuk erime anlamina gelir. Ornegin aselsan 40 lirayi gorup 20 ye dustu %50 maxdd yedi
Senin sisteminin kz egrisi en tepeden ne kadar assaga geldi ?
Hisse tarafinda sistem isini pek mantikli gormuyorum tek yonde isiniz zor illede kullanacaksan temel analizle destekle. Yada pay vadelilere gec.
Bazi seyleri gorsellestirerek anlatmak lazim.
Ben bilgi vermeyi seven biriyim usenmezde video serisi cikartirsam anlatacagim sirayla bu isi
Veri gonderenlere tesk ederim bu arada
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri