Ben mali müþavirim kime neyi anlatýyorsun hala vermek zorunda diyor þirketin kar daðýtýmýný yk teklif eder genel kurul onaylar kimse kimseye biþey vermek zorunda deðil konsolide finansal tablo açýklayanlarda kar ve öz sermaye konsolide gösterilir daha ne iddia ediyorsun A1 isterse 1 milyar kar açýklasýn genel kurul karar almazsa temettü daðýtmaz sen ortaksan genel kurul ilgili maddesi iptali için dava açarsýn
Sabahtan beri ben de ayný þeyi söylüyorum zaten, anlaman mý kýt senin ? Netice itibariyle A1 Capital, elde ettiði kârý vermemek için bedelli sermaye artýrým kararý alýyor; RTALB ya da GRLYH'nun kasasýna para girmeyecek sonuçta. Hepsi Muratçýðýmýn cebine. Sen de burada mali mali debelen.![]()
Mali müþavirmiþ...Adam bu iþin kompedaný olmuþ diyorum gelmiþ bana ne anlatýyor.![]()
cahille münakaþa yapýlmaz ama bu ortalýðý sana býrakacaðýmýz istediðin gibi sallama olanaðý vereceðimiz anlamýna gelmez burada okuyan insanlarýn doðru bilgilendirilmesi esas sadece seni görmezden geleceðiz
Anlamak için birkaç defa okudum gönderileri 🙂
Hissedarxd arkadaþýn demeye çalýþtýðý bedellinin bir ihtiyaç deðil bir seneryo olduðu. Katýlýyorum buna.
Diðer arkadaþlar bedelliyi mutlak olarak kabul edip teknik cevap vermeye çalýþýyorlar. Anlamsýz anlaþmazlýk orda!
Arkadaþlar yüzyýlýn fýrsatýný en güzel yerinden yakalamýþ RTA, ana hissedarý Güler. Güler de nasýl becerdi yer zarar gosterebilmiþ.
Ýlk 2 çeyrekte malý %100 kârla satabilmiþ bir þirket RTA. Pazarlama giderini incelerseniz kafayý yedirir.
Patron, destek için.aldigi lotlardan bile milyonlar koydu kasaya nasýl o kadar kâr gösterebiliyor? Þirket hiç bir faaliyet kâr yapmasa kendi hissesini alsattan vurdu voleyi. Nerede,yok?
Bedelli vs. Amaç çok açýk. Kontrolü tekrar ele almasý gerek. Tahsisli vs. O cepten bu cebe![]()
Yer Ýmleri