Siz sýk sýk "RTA ayaðýmýzdaki pranga" diyorsunuz ya, bence yanýlýyorsunuz. Ýnþallah yanýlmam.
Tek endiþem, katakulli yapmalarý... Ürünleri ucuzdan kendi baðlantýlarýna verip, parsayý onlarýn götürmesi...
Yoksa ortam RTA'nýn ortamý.
Siz sýk sýk "RTA ayaðýmýzdaki pranga" diyorsunuz ya, bence yanýlýyorsunuz. Ýnþallah yanýlmam.
Tek endiþem, katakulli yapmalarý... Ürünleri ucuzdan kendi baðlantýlarýna verip, parsayý onlarýn götürmesi...
Yoksa ortam RTA'nýn ortamý.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Ben Rta'dan bir kazancimiz yok diyorum. Zaten hisse miktarimizda az , bu sebeple eldeki mevcut hisselerin satilip finans alanina yonelmemiz gerektigini ifade ediyorum.
Rta bilancosunu incelerseniz faaliyetinden degil, A1 Capital'den kar geliyor.
Tahsisli icin buraya bu kadar para ayrilmasi tamamen anlamsizyatýrým tavsiyesi deðildir
Bakýn, 16 Kasým'daki DMO sipariþi daha dün karþýlanýyor...
Üretim kapasitesi yetmiyor ki, Malatya'da ilave fabrika kuruyorlar.
Son çeyrekte 24 milyonluk katakulli oldu. Bu daha bir kýsmý. Baþka katakulliler de var.
Ama her þeye raðmen, Q1/2021'de çok farklý bir hikâye olacak. En azýndan ben öyle inanýyorum.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Zaten GLRYH'nin RTA'daki ortaklýk payý sadece %8,41. Bir de ICG'nin %17,59'u var. GLRYH'yi bu kadar etkiler. Paylarýný arttýrmak istiyor olmalarý bile bir iþarettir.
Sadece A1 Capital ile bir yere kadar gelebilirsiniz. Ama RTA'nýn ne getireceði belli olmaz.
Tabii bütün bunlar, þirketin iyi yönetilmesi þartýna baðlý. Þimdiye kadar olmayan...
Adamlar Youtube'de yayýnladýklarý reklam filmlerini bile kendi web sitelerine koymaktan aciz.
Gerçekten çok yetersizler.
Antikor testi, antijen testi geliþtirdiler. Web sitelerine bakýn... Tek kelam yok.
TOplam Takasta 300 bin lot eksilmis noldu acaba.
Bedelli resmen unutuldu. Biri arasýn þu yatýrýmcý iliþkilerini (bulabilirse, ben aradým A1'in numarasýný verdiler) hatýrlatsýn.![]()
vaka sayisi 30 bine dayanmis , hukumet bu kafa ile giderse nisan ortasi 50 bine dayaniriz.
gunluk test sayisi 220 bine dayanmis
bu arada a1 capital mart hacmi 52 milyar. ay sonu 65 civari oluruz. ilk ceyrekte tarihi hacimlere ulasma teorimiz gerceklesmis olur.
hem a1 hem rta tarafinda ilk ceyrekte ciddi kar beklentimizi devam ettiriyoruz
Son düzenleme : hayek; 25-03-2021 saat: 00:26.
Sn Hayek bilgilendirmeleriniz için teþekkür ederim. Son gelen bilançosu iyiydi ancak fiyatlamadý. Bu bilançoda dediðiniz gibi iyi gelebilir bilemiyorum. Ýyi gelsede fiyatlama konusunda nasýl davranýr onuda bilemiyorum. Bu baský nereye kadar sürer onuda bilmiyorum.
Sadece kendimce tahminde bulunabiliyorum.
1. Örneðin Bedellisi onaylanýp rüchan pazarý açýlýnca tahtaya olan güvensizliði kullanýp alýnmayan veya satýlan rüchanlarý toplayarak yüzde 99 civarýnda olan açýklýðý, mesela yüzde 60-70 lere düþürmeyi amaçlýyor olabilir mi. ? (Belkide daha fazla veya az düþürür onu bilemem, örnek olarak yazdým)
2. Bölünmeyi yüksek fiyattan yapmak istemiyor olabilir mi.? ( daha ucuz toplamak varken) (anladýðým kadarýyla millet bezmiþ)
3. Bölünme iþlemi bitip istediði yüzdessel orana çýktýðýnda, ederine veya nereyi uygun görürlerse oraya getirme ihtimalini nasýl deðerlendiriyorsunuz?
aklýmdan böyle deli sorular geçiyor., genel yorumunuzu merak ediyorum. Þimdiden teþekkür ederim.
Yer Ýmleri