6.20 den de ben hatri sayýlýr miktar ekledim r.Satanlara teþekkürler. 6 altýna inerse tekrar alirim.
6.20 den de ben hatri sayýlýr miktar ekledim r.Satanlara teþekkürler. 6 altýna inerse tekrar alirim.
yarin muhtemelen hisseyi taban acmasi lazim.
yoksa alinan ruchanlar hisseye cevrilip cakilabilir. zannetmem yemez bu anadolu cocugu bunu !!!
yani sahsen ben bile dusunuyorum su an [emoji846] ruchanlari hisseye cevirip satmayi
bugun hisseyi yukari surmesi bosuna degil
yatýrým tavsiyesi deðildir
Rüçhanlarý hisseye çevirmekten kastýnýz nedir? Nasýl bir iþlem yapýlacak? Rüçhan satýp hisse alarak mý?SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
1 hafta uzun bir süre; ayný odada kýrk tilkiyi kuyruðunu birbirine deðdirmeden gezdiren adamlar bunlar. Prosedürü ve dönen çakallýklarý bilmeyen bulaþmasýn, sermayeyi Muratçýðýmýn cüzdanýna koyarsýnýz haberiniz bile olmaz.![]()
Arkadaþlar,bilgisizliðimi mazur görün.Bir ay önce GLYRH almýþtým sonra hiç takip edemedim.Bölüneceðini de bilmiyordum.Tesadüfen bankadaki yatýrým hesabýma baktýðým da, ana lotum kadar, rüçhanlarý da ayrýca gördüm.Bu rüçhanlarý þu andaki fiyatý üzerinden( Þu anda fiyatý 7.49 gözüküyor), hemen satabilir miyim?Veya nasýl bir yol takip etmem lazým?Bu konuda beni bilgilendirmenizi rica ederim.Þimdiden teþekkürler.
Yer Ýmleri